Muusikoiden.net
09.12.2016
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: PIANOTUNTEJA pääkaupunkiseudulla (Kirkkonummi)
Lisätty: 29.06.2016
Voimassa: 25.12.2016
Ilmoittaja: kriju (#102900)Lähetä pikaviesti »

Tarjoan tasokkaita pianotunteja Kirkkonummen Sarfvikissa (n. 20min ajomatka Helsingistä, lähellä Espoon rajaa) sekä aloittelijoille että aiempaa osaamista omaaville. Erityisesti lasten alkeisopetus 5-vuotiaista ylöspäin on minulle keskeinen osa-alue.

Olen soittanut itse pianoa 20 vuotta ja suorittanut pianonsoitosta kaikki perustason tutkinnot sekä D-tutkinnon erinomaisin arvosanoin, osallistunut useille mestarikursseille sekä opiskellut sekä yleis- että pianopedagogiikkaa Turun ammattikorkeakoulussa. Lisäksi minulla on kokemusta orkestereissa ja erilaisissa kamarimusiikkikokoonpanoissa soittamisesta. Musiikillinen osaamiseni ulottuu myös säveltämiseen, sovittamiseen ja musiikinteorian hallintaan. Olen tehnyt pianonsoitonopettajan sijaisuuksia musiikkiopistossa sekä toiminut yksityisenä pianonsoitonopettajana vuodesta 2008.

Pianotunnit ovat oppilaan ikä ja taso huomioon ottaen joko 30, 45 tai 60 minuutin pituisia. Normaalin soitonopetuksen lisäksi tunneilla tutustutaan myös vapaaseen säestykseen ja improvisointiin. Soittotuntien yhteyteen voi halutessaan valita myös lisää musiikinteorian opetusta. Alkeisopetuksessa käytän Vivo-kirjasarjaa, muutoin opetusmateriaali on lähtökohtaisesti yhdessä sovittavissa.

Opetus tapahtuu kotonani ja tunnit laskutetaan kuukausittain. Tuntihinnaston löydät kotisivuiltani kohdasta "Hinnasto 2016". Mikäli haluaisit aloittaa soittotunnit, otathan ensisijaisesti yhteyttä sähköpostilla! :)

Lue lisää: http://pianonsoiton-opetus-krista-h.webnode.fi/

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Kirkkonummi (Etelä-Suomen lääni)
Sähköposti: krista.opetus@gmail.com
Internet: http://pianonsoiton-opetus-krista-h.webnode.fi/
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti