Muusikoiden.net
22.10.2016
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Rumpali etsii uuteen aloittavaan bändiin soittajia!
Lisätty: 15.06.2016
Voimassa: 31.10.2016
Ilmoittaja: phallo (#104966)Lähetä pikaviesti »
Hei!

Olen Juuso, 25 vuotias rumpali/hiphop-tuottaja Tampereelta. Olen soittanut rumpuja pitkään, vaihtelevalla aktiivisuudella. Osaan perusjutut ja muitakin asioita, mutta en ole siis ammattilainen. Olen tehnyt myös tietokoneella, samplereillla ja muilla vehkeillä hiphop-biittejä noin 8 vuotta.

Olen miettinyt pitkään, että olisi iistiä perustaa mustaa rytmimusiikkia soittava bändi. Tyylilaji-ehdotuksia mulla olii monia, ja genrerajat ei ole tärkeitä:

- Funk (70 ja 80-lukujen melodisempi ja "sielukkaampi" meininki)

- Disoco (samat kuin edellisessä)

- Orgaaninen ja melodinen Hiphop tyyliin The Roots, Nagasaki Grandslam, Grannies Smoking Pipes, Don Johnson Big Band ja soul, funk ja jazz-tyyppinen meno yleensä. Teen hiphop-biittejä, joten sampläilyt ja skrätsäilyt onnistuu hyvin.

- Soul (70-luvun modern soul, neo soul, yms)

Niin kuin sanoin, niin genrerajat ei ole tarkkoja; Voidaan alkaa soittamaan noista luettelemistani genreistä mitä muut soittajat haluavat! Eli esim. soul biisi sinne tänne, muutama funk, välillä hiphoppia tai sitten sekoittaa kaikki genret ja soittaa soul ja funk-vaikutteista hiphoppia.

Treenikämpästä en ole vielä ihan varma, voin kysellä treenikseltä missä soittelen toisen bändin kanssa että olisiko siellä vielä tilaa. Jos sulla sattuu olemaan tiedossa treenis missä voitaisiin soitella, olisi se myös hienoa! Voitaisiin soitella aluksi covereita ja jammailla, mutta tarkoitus olisi myös päästä tekemään omia biisejä ja keikkailemaan.

- Fonisti tai jokuu tämän tyyppiseen musaan sopiva puhallin

- Kitaristi

- Basisti

- Kiipparisti

- Laulaja ja/tai Mc eli räppäri

- Perkussionisti

Odotan soittajilta perustaitojen hallitsemista, ei siis tarvitse todellakaan olla virtuoosi tai ammattilainen, mikä on toki plussaa, mutta ei itseisarvo. En juo hirveästi alkoholia tai käytä muita päihteitä, joten toivon kohtuullisuutta alkoholin yms, kanssa. Saa toki siis juoda, mutta musiikki on tässä keskiössä. Juuso 050-5588166 / juusojokinen_80@Hotmail.com

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli puoli vuotta
Ikä: 25
Osasto: Muut
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 050-5588166
Sähköposti: juusojokinen_80@hotmail.com
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti