Muusikoiden.net
22.10.2016
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Rockia Pirkanmaalla!
Lisätty: 07.06.2016
Voimassa: 03.12.2016
Ilmoittaja: aruuska (#5627)Lähetä pikaviesti »
Moro
Mä oon tämmönen äijä joka on soittanut bassoa ja rumpuja jokusen vuoden jo. Noin 35 vuotta tullu täyteen basson varressa ja rummuissa vähän vähemmän. Tää etsis Pirkanmaalta soittokavereita Rock'n Rollin ja oikean R'nB soittamisen parissa. Esimerkkinä mainittakoon vaikkapa Stevie Ray Vaughan ja Dr Feelgood. Tyyli voi olla modernimpaakin kyllä, en oo sillai puritaani. Kunhan homma kulkee ja futarit vipattaa.
Joskus oon tehnyt hommaa puoliammattilaisena joten basso varsinkin taipuu kyllä suoraan aika vaativaankin makuun mainitussa genressä. Rummuissa kuntoa pitäisi vähän hakea, ainakin keikkahommia ajatellen.
Aikaa ei oo liikaa joten mitään himotreenaajia ei voi huomioda mutta jos homma alkaisi toimia niin olishan se kiva pitkästä aikaa keikallakin pistäytyä ja sitä vartenhan harjoitellakin pitää.
Ikää on jo sen verran että ihan en varmaan teinibändin jäseneksi taivu mutta lopulta mulle ikä on numero jos muuten homma natsaa. Mies kun on pikkupoika aina ;) joten jos muita ei haittaa niin eiku vaan skulaamaan vaikka vähän nuorempienkin kanssa. :)

Saapi laitttaa mielellään yhteydenotot ruuska.ari@gmail.com tai vaikka soitella jos uskaltaa 0415478786 :)

PS. Sen verran pitää vielä mainita että osaamisen tasoa pitäisi olla sen verran lähtökohtaisesti että jokaisen hallussa oma soitin taipuu niin ettei tarvii treenejä vietellä pelkkää "eiku..." biisejä soitellen vaan päästäis heti vähän niiku asiaan. :)

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 46
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0415478786
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti