Muusikoiden.net
27.10.2016
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Hyvä laulaja etsii bändiä!
Lisätty: 03.06.2016
Voimassa: 29.11.2016
Ilmoittaja: bullit_73 (#116021)Lähetä pikaviesti »
Moi!

Etsin ammattitaitoista bändiä jolla olisi tarve hyvälle ja kokeneelle laulajalle. Osaan kirjoittaa ja säveltää mutta se ei ole minulle tärkeintä. Jos tarve tähän kuitenkin on niin miksen omaa osaamistani voisi mukanani tuoda.

Julkaisin juuri omakustanne EP:n Spotifyissa, Peter Kidd - Wasteland Songs, ja siitä saa hyvän käsityksen minusta muusikkona. Sävelsin, sanoitin ja tuotin. En kuitenkaan halua soolona tehdä musaa vaan olisin mielummin osa bändiä.

Oma musani tällä hetkellä on melankolista, surullista, rauhallista, enemmän akustistyyppistä poppia rokkimaustein mutta se ei tarkoita että musan täytyy olla juuri sitä. Olen kuitenkin laulanut erinäisissä rokkibändeissä, mm. Dead By You - Waterfalls on hyvä esimerkki YouTubessa.

Jos ajatuksena on valloittaa teinien sydämet niin ehkä olen väärä mies mutta jos tarkoitus on tehdä laadukasta ja mielenkiintoista musaa niin kiinnostaa kovasti.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä sähköpostiin jan.saarimaki@gmail.com (en juurikaan käy täällä) ja ääninäytteen kera niin voi heti punnita natsaisko puolin ja toisin. Vastaan kyllä puhelimeenkin jos töiltäni pystyn.

P.S. jos en ole poistanut tätä ilmoitusta en ole vielä mitään löytänyt joten kannattaa kysyä.

Peter

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 43
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0509107886
Sähköposti: jan.saarimaki@gmail.com
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti