Muusikoiden.net
25.10.2016
Into-Luthman | Yli 300 sivua parasta musakamaa 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Musaprokkista tulille Tampereella!
Lisätty: 13.05.2016
Voimassa: 08.11.2016
Ilmoittaja: -Arse (#72049)Lähetä pikaviesti »

Hakusessa intohimoisia, avoimia ja motivoituneita tekijöitä starttaamaan seuraavaa kovaa juttua Tampereelle. Mikäli populaarimusiikki kaikkine sivutuotteineen on lähellä sydäntäsi, ja olet valmis näkemään vaivaa unelmiesi eteen, jatka lukemista, sillä saatat olla etsimäni henkilö!

Etsin siis yhteistyökumppania/kumppaneita, eritoten musiikin tekijöitä/tuottajia. Jos sinulta löytyy intohimoa musiikin tekoon, sekä yrittäjämäistä asennetta projektin eteenpäinvientiin, markkinointia ja muita kaupallisempia puolia kavahtamatta, liikumme samoilla vesillä. Mitään lukkoon lyötyä konseptia en ole vielä päättänyt vaan olen avoin erilaisille tyyleille, niin orgaaniselle kuin elektroniselle. Yhteinen musiikillinen kiinnostus ja samanlaiset tavoitteet/motivaatio ovat etusijalla.

Itse olen 23-vuotias artistityyppi: Laulu, sanoitus, biisinteko ja perus bändi-instrumenttitaitoja löytyy (kitara, rummut ja muita perusjuttuja). Vaikutteita olen imenyt itseeni laaja-alaisesti yli genrerajojen: pop, rock, hip hop, punk, r&b, soul, blues, reggae, metalli.. Viimeaikoina varsinkin modernimpaa amerikkalaista mustaa musiikkia on kulunut. Kaikenlaista tulee kuunneltua, mutta yhdistäviä tekijöitä toki löytyy.

Oma musiikkini on usein hieman tummasävytteistä, suht yksinkertaista ja rytmistä, eräänlaista kellaripoppia. Tekstini ovat usein melko suorasukaisia ja ”tunnustuksellisiakin”, käsittelen niissä usein normielämän osa-alueiden herättämiä tunteita. Pidän esiintymisestä ja ilmaisusta vaikken kaikkein ulospäinsuuntautunein ihminen olekaan arkielämässä.

En etsi musahommia ajankuluksi tai syyksi kaljanjuontiin, vaan rakkaudesta lajiin. Mikäli ilmoitus herätti kiinnostusta, ajatuksia tai kysymyksiä, ota reilusti yhteyttä sähköpostitse arttu.palolampi@gmail.com tai puhelimitse!

Edellisen projektini tekemisiä ja parin vuoden takaisia julkaisuja voit tsekata linkeistä:
https://soundcloud.com/palolampi
https://www.youtube.com/channel/UCdItwPWxw3zfKow2NUHX2NA

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 23
Osasto: Muut
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 045 6392737
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti