Muusikoiden.net
28.10.2016
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Piano- ja harmoniatunteja
Lisätty: 07.05.2016
Voimassa: 02.11.2016
Ilmoittaja: syyshuuto (#76169)Lähetä pikaviesti »

Annan piano-, sävellys- ja muita musiikkitunteja Helsingin Jätkäsaaressa. Olen Berklee College of Music -korkeakoulun jazzsävellyksen linjalta valmistunut säveltäjä. Opetustarjontani löytyy osoitteesta www.StadinMusakoulu.fi.

Yksityisopetuksen hinnat alkavat 30eur/kerta. Jätkäsaaressa/Ruoholahdessa minulla on kaksi toimipaikkaa, jotka ovat kodikkaita ja hyvin varusteltuja.

Tarjolla on myös viiden viikon intensiivikursseja, jotka pureutuvat erilaisiin musiikin osa-alueisiin. Kaikki ovat tervetulleita, aloittelijoista pidemmälle ehtineisiin. Pianotunneille suositeltu alaikäraja on 4 vuotta, yläikärajaa ei ole. Intensiivikursseille suositeltu alaikäraja on 15 vuotta.

Suosittelen nettisivuihini tutustumista. Sieltä löytyy myös blogi, jossa on käsitelty mm. oppimisvaikeuden vaikutusta musiikkiharrastukseen.

Olen perustanut myös avoimen Facebook-ryhmän, jossa voi kysyä kaikenlaisia musiikkiaiheisia kysymyksiä. Se löytyy osoitteesta https://www.facebook.com/groups/musiikkineuvoja/. Siellä on pohdittu mm. sitä, että minkälaisista elementeistä syntyy hyvä kertosäe.

Tervetuloa tutustumaan, ja hyvää kesää! =) -Elias

Sähköpostiosoitteeni on: elias.patrikainen@stadinmusakoulu.fi

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 35
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Internet: http://www.stadinmusakoulu.fi
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti