Muusikoiden.net
28.05.2017
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Maiden Hell hakee Brucea!
Lisätty: 30.01.2016
Voimassa: 05.08.2017
Ilmoittaja: asa (#4291)Lähetä pikaviesti »

Lahtelainen IRON MAIDEN tribuuttiorkesteri MAIDEN HELL on jälleen löytänyt itsensä siitä tilanteesta, että etsimme pätevää ja motivoitunutta laulajaa täydentämään korkealaatuisen rytmiryhmämme. Olemme aloitelleet yhdessä soittamisen jo 2000-luvun vaihteessa, joten ummikoita emme ole, soittimet pysyvät hyvin kourassa.

Coverbändistä meidät erottaa se, että pyrimme kuulostamaan MUSIIKILLISESTI mahdollisimman autenttiselta, emme tyydy vain coveroimaan sinne päin. Teemme intohimolla ja hartiavoimin töitä ollaksemme paras ja autenttisin Iron Maiden tribuuttibändi Suomessa, joten tarvitsemme yhtä motivoituneen ja kunnianhimoisen laulajan.

Tämä on meille sivuprojekti muiden bändiemme ohessa, joten mitään turhan vakavaa jyystämistä emme hae, vaan tarkoitus olisi soitella keikkoja noin 1-10 keikan vuositahdilla, miten nyt muilta vastuiltamme ehdimme. Jokainen treenaa omaehtoisesti biisit kotonaan, ja ennen keikkaa yleensä treenaamme kerran yhdessä, joten Lahdessa ei turhaan tarvitse ravata.

HAEMME SINULTA:

-Hyvä, vahva ääni ja riittävä ääniala. Brucenkin aikaiset biisit on pystyttävä vetää USKOTTAVASTI ja kunnialla.

-Esiintymiskokemusta. Karismaa ja munaa astua Brucen isoihin saappaihin, sekä kykyä nauttia lavallaolosta, kykyä ottaa baariyleisö haltuun

-(Puoli)ammattimaista asennetta bändikuvioihin ja keikkailuun. Muut soittajat ovat soittaneet erinäisissä tunnetuissa ja tuntemattomissakin kokoonpanoissa yli 20 vuotta, joten emme kaipaa amatöörimäistä säätämistä ja sähläystä. Emme myöskään halua olla mikään HITTIPOTPURI, vaan soittorepertuaariimme kuuluu suuri osa Maidenin levyttämistä biiseistä. Sinulla täytyy olla siis aikaa ja halua opetella iso repertuaari biisejä, ellet osaa/tunne niitä ennestään.

-JA ENNEN KAIKKEA Innostuneisuutta ja intohimoa soittaa Maidenia, ja pyrkiä tekemään kunniaa mahtaville biiseille sekä maailman parhaalle bändille!

Vuonna 2008 nauhoitettu promo löytyy täältä:
https://myspace.com/maidenhellfin/music/songs

FACEBOOK:
https://www.facebook.com/MaidenHellFIN/

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 20-40
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Hollola (Etelä-Suomen lääni)
 

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2017, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti