Muusikoiden.net
23.08.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Muut


Ilmoitukset 106-120 (yhteensä 143)« edellinen | seuraava »


Muusikko hakee: Tangon ystäviä?
Lisätty: 12.05.2019
Voimassa: 07.11.2019
Ilmoittaja: JustusPiipari (#177353)Lähetä pikaviesti »
Löytyykö Kuopion seudulta tangomusiikista kiinnostuneita soittajia. Itse laulan ja soitan kitaraa. Kitaraa on tullut soitettua yli reilusti yli kymmennen vuotta, mutta olisi mielenkiintoista laulaa tanssimusiikkia ja jättää vaikka kitara enemmän taka-alalle. Kaiken ikäiset soittokaverit käy totta kai! Kuha löytyy intoa soittaa! Soittotila löytyy keskustassa. Ja toki voi laajentaa muuhinkin iskelmämusiikiin(nou humppa! ;)
Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 29
Paikkakunta: Kuopio (Itä-Suomen lääni)
 


Muusikko hakee: Resonoiva bändi
Lisätty: 10.05.2019
Voimassa: 30.08.2019
Ilmoittaja: Kipinäinen (#205721)Lähetä pikaviesti »

Moikkamoi!

Mun nimi on Kipinä ja haluan koota yhteen taiteellisia ja luovia ihmisiä nauttimaan musiikin moninaisista ulottuvuuksista. Jammailu ja yhteensopivan bändin perustaminen kutsuu nyt sieluani. Oon aloittelija näissä bändihommissa, mutta oon laulanut nuorempana kuorossa ja ääneäni on kehuttu useampaan otteeseen eri ihmisten toimesta.

Minusta: olen taiteilija, runoilija, laulaja, ääniparantaja ja kirjailija. Kirjoitan blogia Naiseuden Voima -sivustolla, jossa jaan ajatuksiani mm. inhimillisyydestä ja henkisyydestä (Sydämen alkemia -nimellä löydät blogini ja vlogini). Shamanismi ja yhteys Äiti Maahan ovat tärkeitä elementtejä elämässäni.

Resonoivaa musiikkia: Devin Townsend Project (levyt Ghost ja Epicloud!), Amorphis, Porcupine Tree, Soen, Apulanta, Juha Tapio, Snatam Kaur, Enya... Eli monenlaisesta diggaan!

Mitä tarjoan: tunteikasta ja hetkessä elävää laulua. Laulan korkealta (matalahkotkin nuotit onnistuu) ja osaan öristä! Olisi siistiä ja piristävää yhdistää musaprojektissa enkeli- ja mörkölaulua. Lyriikan luomisesta otan mielellään myös vastuuta.

Laitan sulle mielellään ääninäytettä pyydettäessä!

Peace and love

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 25
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: +358409134434
Internet: http://www.facebook.com/k.tumelius/
 


Muuta: Manager wanted for an experimental rock duo
Lisätty: 08.05.2019
Voimassa: 03.11.2019
Ilmoittaja: kaksimaksi (#193022)Lähetä pikaviesti »

Moi,

We are Socks and Ballerinas, an experimental power looping duo based in Helsinki. We make weird sounds and wacky rhythms... mostly. :)

You can listen to our very first album here:
Spotify
https://open.spotify.com/album/60Sa4P4bRtFdIL3mykpBbQ

Apple music:
https://itunes.apple.com/us/album/soap/1456400332…

Deezer
https://www.deezer.com/us/album/90401602

Live video:
https://www.facebook.com/artem.feod … zg0MjUyNzM5MzozNTY3MDMxMDgyODAxMzM/

If you like our album and have a passion for music and organising then you are our wo/man!

We are looking for an enthusiastic, easy-going and proactive person to help us with managing our band e.g.finding gigs and other opportunities to introduce our music to more and more people.

People with the name "Nicolaus" are preferred, but not required :) (kidding) We would be more than happy to have someone who could give us a huge support and we could reward his/her enthusiasm.

If you're interested in this great opportunity feel free to contact us!
socksandballerinas@gmail.com
https://www.facebook.com/Socksandballerinas/

Cheers,
Kati and Leo

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Sähköposti: kaksimaksi12@gmail.com
 


Muuta: Bändiä pystyyn Varsinais-Suomen alueella? (Loimaa-Turku)
Lisätty: 06.05.2019
Voimassa: 01.11.2019
Ilmoittaja: queenfan22 (#205362)Lähetä pikaviesti »
Hei! Tällänen 14-vuotias tyttö haluaisi alkaa perustaa bändiä jossa on nuoria soittajia. Itseäni kiinnostaisi laulu:) Ei ole väliä oletko soittanut kauheasti kyllä sitä voi aina harjotella. Bändin vaikutteita voisi olla yleensä rock ja metalli bändit. Pistä viestiä jos kiinnostuit!
Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 14-18
Paikkakunta: Pöytyä (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 040 147 3979
 


Muusikko hakee: Vahva naisääni hakee bändiä
Lisätty: 06.05.2019
Voimassa: 31.10.2019
Ilmoittaja: syksynrunoilija (#205630)Lähetä pikaviesti »
Heippa!

Etsin soittajia (yhtä/useampaa; kitara, koskettimet, basso, rummut...), joita kiinnostaa coverkappaleet (mahdollisesti omilla sovituksilla), omaksi iloksi ja esiintymiseen. Haaveilen esiintymisistä pubeissa ja pienissä tapahtumissa/juhlissa.

Laulan mieluiten mukaansatempaavaa musiikkia, en varsinaisesti tiettyä genreä. Esimerkkinä kappaleista evanescence - my immortal, call me when you're sober, the baseballs - umbrella, green day - holiday, no doubt - don't speak, ... Näitä löytyy ja aina tulee lisää.

Itseltäni löytyy esiintymishalukkuutta, sovituskykyä, ymmärrän musiikin perusteoriaa ja omaan hyvän äänen ja nuottikorvan. En ole kuitenkaan ammattilainen. Ääneni taipuu kuitenkin monenlaiseen etenkin sovituskykyisen yhtyeen kanssa.

Voin antaa pyydettäessä ääninäytteen.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 23
Paikkakunta: Joensuu (Itä-Suomen lääni)
 


Muuta: Kiinnostaako keikkailu?
Lisätty: 02.05.2019
Voimassa: 28.10.2019
Ilmoittaja: kupe1 (#67510)Lähetä pikaviesti »

Underground Loyals Ry on ryhmä eri taustoista lähtöisin olevia ihmisiä jotka haluaa vaalia eri taiteenlajeja ja toimia kulttuurivaikuttajina luoden tapahtumia ihmisille. Olemme rekisteröity yhdistys jonka jäsenet maksavat kohtuullista jäsenmaksua/tilavuokraa. Päämajamme on tällä hetkellä Vantaan Länsimäessä. Toimintaamme kuuluu se, että kannamme tunnuksia vaatteissamme, tunnistettavuuden vuoksi. Olemme viime vuosina järjestäneet tapahtumia Vantaalla, Keravalla ja Nurmijärvellä. Pääpainomme on ”underground” musiikkilajien tapahtumissa joihin tuomme myös välillä mukaan kuvataidetta, tauointien muodossa. Tapahtumamme poikkeaa perinteisestä keikkaillasta siinä, että meillä on mukana aina jotain special ohjelmaa, kuten esimerkiksi burleskia, tanssikoulua, stand up komiikkaa sekä joskus teemme paikan päällä myös ruokaa. Toisinsanoen, hyvä meininki on läsnä. Toivoisimme toimintaan mukaan lisää muusikoita. Bändinä on myös mahdollista liittyä, jolloin voidaan katsoa jäsenmaksu edullisempana kokonaissummana. Tule ja tutustu Rockin familyyn! Yhteydenotot facebook sivun kautta viestein:
https://www.facebook.com/uglrf/

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 18->
Paikkakunta: Vantaa (Etelä-Suomen lääni)
 


Orkesteri hakee: Miksaaja / laitteisto keikoille hakusessa!
Lisätty: 01.05.2019
Voimassa: 19.10.2019
Ilmoittaja: KurkopariKK (#194445)Lähetä pikaviesti »
Haemme keikoille miksaajaa/pa kalustoa. Soittelemme suomalaista iskelmää ja poppia, keikat pääosin keskisuomen alueella. Soittamalla lisätietoa:
TASKUÄSSÄT
0417226372

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Paikkakunta: Jyväskylä (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0417226372
 


Muuta: Haetaan bändiä yhteistyökuvioihin
Lisätty: 01.05.2019
Voimassa: 27.10.2019
Ilmoittaja: Dugeroow (#20467)Lähetä pikaviesti »
Terve!

Haussa motivoitunut yhteistyökuvioista innostunut bändi tai muu kokoonpano. Kiinnostusta olisi seuraavanlaisiin yhteistökuvioihin:

1. Bile-/Cover-biisejä soittava bändi joka halukas soittamaan häissä ja vastaavissa tilaisuuksissa yleisön viihdyttämiseksi. Tähän kategoriaan sopii siis pelkkiä covereita soittavat, että myöskin ne omilla kappaleillaan esiintyvät, jotka kykenevät kuitekin tarvittaessa vetämään suurimman osan setistä tunnetummilla tuotoksilla.

2. Vakituista tekniikkaa/miksaajaa hakeva bändi.

Välillä kun kauttamme kysytään tekniikkaa, kysytään samalla myös bändiä esiintymään. Tavoitteena olisi löytää kohtuullisilla kustannuksilla operoiva bändi, jota voisi tarjota tekniikan ja live-palveluiden mukana esimerkiksi häihin. Toimialueenamme on pääasiassa Turun seutu, pääkaupunkiseutu tai Jyväskylän seutu. Asioita edesauttaisi se että bändin kotipaikka olisi jollakin näistä alueista jolloin liikkumiskustannukset pysyisivät nekin kohtuullisina.

Kiinnostusta olisi myös vakituisempiin bändiprojekteihin miksauksen ja/tai tekniikan toteutuksen osalta. Toki myös valohommat onnistuvat. Laitteiston ja keikkamiksauksen lisäksi mahdollisuudet antaa tukea ainakin teknisiin kysymyksiin, keikkaesiintymiseen ja live-soundin hakemiseen tai myyntiin liittyen. Toiminta saa toki olla jo valmiiksi täysin ammattimaista.

Kokemusta ja osaamista löytyy alalta pidemmältä ajanjaksolta eli ammattitaidon tai osaamisen puutteesta eivät hommat jää kiinni. Tavoitteena tietysti kaikkia osapuolia hyödyttävä yhteistyö.

Sähköposti on tavoitettavuuden kannalta parhain tapa alkuvaiheen lähestymiseen. Jos koette tämän hirveän ongelmallisena, niin toki mullakin tavoin yhteyttä saa ottaa.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 34
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0440331002
Sähköposti: jarno@ratva.fi
Internet: http://ratva.fi
 


Orkesteri hakee: La Murga etsii riveihinsä toista puhallinsoittajaa
Lisätty: 29.04.2019
Voimassa: 25.10.2019
Ilmoittaja: neoX (#67193)Lähetä pikaviesti »

Kiinnostaako bänditoiminta valtavirrasta poikkeavassa yhtyeessä? Etsimme yhtyeeseemme alttofonistin rinnalle osaavaa puhallinsoittajaa (saksofoni tai jokin muu). Osassa kappaleistamme soi rumpujen lisäksi myös basso ja didgeridoo.
Viime vuonna teimme avantgarde-yhtye Loco_motiven kanssa levyn Volumetrical Gooma. Sen pariin pääsee tästä: https://lamurga-locomotive.bandcamp.com/releases

Olemme murrosvaiheessa joten sinulla olisi mahdollisuus päästä luomaan uutta musiikkia kanssamme. Osa vanhoista biiseistä on tarkoitus pitää mukana keikoilla mutta ne ovat uudelleensovitettavissa. Jos kiinnostuit, laita mailia osoitteeseen: lamurgaband@gmail.com"

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 25-45
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
 


Muusikko hakee: Viulunsoittaja!
Lisätty: 28.04.2019
Voimassa: 24.10.2019
Ilmoittaja: Reinikka (#152673)Lähetä pikaviesti »
Haetaan viulistia akustiseen, autenttiseen, leppoisaan kokoonpanoon.

Tyylisuuntakin on hyvin pitkälti muovailtavissa. Folk-, pop-, rock tms. Fiiliksen mukaan lainalauluja tai omaa materiaalia.

Siis:
jos pienimuotoinen akustishenkinen, keikkaorienteinen tunnelmointi kiinnostaa, jousi pysyy kädessä ja Stradivarius vireessä, niin voit olla juuri se hakemani henkilö! Jos olet laulutaitoinen, aina parempi! Tuumaillaan lisää yhteydenottosi jälkeen.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: On
Paikkakunta: Kuopio (Itä-Suomen lääni)
Puhelin: nolla5nolla37285nolla7
 


Muuta: Miksaaja hakee miksattavaa!
Lisätty: 26.04.2019
Voimassa: 22.10.2019
Ilmoittaja: Kinkeri (#175525)Lähetä pikaviesti »
Moi!

Olen jo pitkään harjoittanut miksaamista ihan kunnolla ja haluan kehittää osaamistani enemmän miksaamalla muitakin teoksia, kuin oman yhtyeeni teoksia tai täysin omia tuotoksiani. Etsin siis bändejä, jotka ovat miksaajaa vailla olemassa oleviin biiseihin. Eli jos teidän yhtyeeltä löytyy äänitetyt raidat, mutta miksaajaa ei löydy, olen valmis ottamaan haasteita vastaan. Näin alkuun hintana on 50¤/biisi.

Eli jos teidän bändillä on raidat äänitetty ja haluatte miksausta, laita sähköpostiin viestiä!

Tässä on ensimmäinen levy, jonka olen miksannut. Nykyään tuotokset kuulostaa jo paljon paremmalta.
https://www.youtube.com/watch?v=HwoN6r-ZnXc

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 22
Paikkakunta: Järvenpää (Etelä-Suomen lääni)
Sähköposti: juhokarp@outlook.com
 


Muuta: Kiinnostaako keikkailu?
Lisätty: 24.04.2019
Voimassa: 20.10.2019
Ilmoittaja: kupe1 (#67510)Lähetä pikaviesti »

Underground Loyals Ry on ryhmä eri taustoista lähtöisin olevia ihmisiä jotka haluaa vaalia eri taiteenlajeja ja toimia kulttuurivaikuttajina luoden tapahtumia ihmisille. Olemme rekisteröity yhdistys jonka jäsenet maksavat kohtuullista jäsenmaksua/tilavuokraa. Päämajamme on tällä hetkellä Vantaan Länsimäessä. Toimintaamme kuuluu se, että kannamme tunnuksia vaatteissamme, tunnistettavuuden vuoksi. Olemme viime vuosina järjestäneet tapahtumia Vantaalla, Keravalla ja Nurmijärvellä. Pääpainomme on ”underground” musiikkilajien tapahtumissa joihin tuomme myös välillä mukaan kuvataidetta, tauointien muodossa. Tapahtumamme poikkeaa perinteisestä keikkaillasta siinä, että meillä on mukana aina jotain special ohjelmaa, kuten esimerkiksi burleskia, tanssikoulua, stand up komiikkaa sekä joskus teemme paikan päällä myös ruokaa. Toisinsanoen, hyvä meininki on läsnä. Toivoisimme toimintaan mukaan lisää muusikoita. Bändinä on myös mahdollista liittyä, jolloin voidaan katsoa jäsenmaksu edullisempana kokonaissummana. Tule ja tutustu Rockin familyyn! Yhteydenotot facebook sivun kautta viestein:
https://www.facebook.com/uglrf/

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 18
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 


Muuta: Promovideo
Lisätty: 22.04.2019
Voimassa: 18.10.2019
Ilmoittaja: medsta (#20589)Lähetä pikaviesti »

Mitäpä jos lopultakin teettäisit sen laadukkaan PR-videon bändistäsi?
Teen monikameratuotantoina kustannustehokkaita taltiointeja.
Haluttaessa mukaan kuuluu äänen miksaus ja masterointi videolle.
Referenssejä mm. CMX, Lauri Tähkä, Haloo Helsinki, Sir Elwoodin Hiljaiset Värit, Irina, Blue Cats, Pariisin Kevät ym.
Ota yhteyttä ja suunnitellaan homma kasaan!

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Paikkakunta: Nokia (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0405503421
Internet: http://www.mediastage.fi
 


Muusikko hakee: Kitaristi hakee bändiä
Lisätty: 22.04.2019
Voimassa: 18.10.2019
Ilmoittaja: strydar (#205371)Lähetä pikaviesti »
Haussa helvetin hyvä rumpali ja basisti, ja mahdollisesti laulaja Keski-Pohjanmaalta!

Haluan perustaa bändin. Olen hyvä kitaristi, ja tyyli pyörii siinä black/death/doom ympärillä. Soitan myös bassoa, rumpuja ja koskettimia, ja örisen. Aloin soittamaan rumpujen lisäksi muita soittimia yksinkertaisesti soittokavereiden, ja tekemisen puutteen vuoksi, ja intohimosta musiikkiin. Niinpä aloitin yhden miehen musiikkiprojektini.

Nyt tähän yksin hääräämiseen alkaa kyllästyä, vähäiset soittokaverini ovat joko liian aloittelijoita, tai edustavat liian radikaalisti eriä tyylisuuntausta kuin minä. Bändisoitosta on kokemusta niin rummuissa kun kitarallakin.

Meno tulisi olemaan harrastuspohjaista, mutta keikat kiinnostaisi myös (nuopparit, bändikisat jne.) Katotaan jos täältä löytäisi oman ikäisiä soittotovereiksi. Treenikämpä on, mutta siellä on omasta takaa rummut. Vähän ahdasta on, en mielellään niitä antaisi soittaa.

Sähköpostiin yhteydenotot.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 15-16
Paikkakunta: Kokkola (Länsi-Suomen lääni)
Sähköposti: kasibit@hotmail.com
 


Muuta: Biisinteon ryhmä
Lisätty: 22.04.2019
Voimassa: 18.10.2019
Ilmoittaja: eleven (#200724)Lähetä pikaviesti »

Facessa uusi ryhmä biisintekoharrastusta tukemaan.

Kyseessä avoin ryhmä kaikille biisinteosta kiinnostuneille. Säveltäjät, sanoittajat, laulajat, soittajat ja muu musiikkiväki. Mahdollisuuksien mukaan järjestetään live-tapaamisia, esitystilaisuuksia, biisintekoleirejä ja muuta maittavaa. Terävin kärki harrastajissa, myös ammattilaiset ja kaikki siltä väliltä tervetulleita.

Ryhmän linkki:
https://www.facebook.com/groups/2131054880519055

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   « edellinen | seuraava »

Näytä

Lääni:tai
Maakunta:
Ilmoitustyyppi: 


Osastot

Basistit
144
Kitaristit
188
Kosketinsoittajat
86
Laulajat
250
Rumpalit
151
Soitonopettajat
238
Keikat
80
Muut
143
 
Kaikki osastot
 
1280

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti