Muusikoiden.net
27.01.2023
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHakuOmat ilmoituksetAsetuksetOhjeitaSäännöt
Palaute

Tori: Näytä ilmoitus (#1797918)


Myydään: Fenkkutyyppinen äänitysvahvistin Keywords: Champ 5F1 Fender  Lisätty: 22.01.2023
  Voimassa: 22.03.2023
Ilmoittaja: petteri m (#102906)Tulosta | Pikaviesti
Myytävänä mainio pienisuuri vahvistin joka on omiaan hiljaisella volalla tapahtuviin äänityksiin. Kytkentä on jokin 5F1 Champ -tyyppinen, 1X6V6GT, 1X12AX7, puolijohdetasuri. Kasaajasta ei tietoa mutta jäljestä päätellen kova ammattimies. Chassis on laadultaan mahtava, taivutuksetkin aivan priimaa teollista laatua tai vieläkin parempaa. Joku on joskus maksanut tästä uutena aika paljon, luulen. Tehosta ei tietoa mutta outputmuuntajana on Hammond 125DSE joka mahdollistaa 4, 8 ja 16 ohmin kajarit jos haluaa kokeilla muuta. Soi kyllä aika kovaakin mutta se ei ole tässä se pointti. Tämä soi erittäin hyvin erittäin hiljaa soitettuna, ei tarvitse avata lähes yhtään kun jo laite tuottaa antiaan. Mikitettynä tietenkin pelittää vaikkapa keikkakäytössä. Elinkaarta laitteella lienee edessä ainakin 50 vuotta.

Kotelo on mäntyä ja lakattua tweediä kuten kuvat kertovat, etukangas täysin kireä ja ehjä. Kajarina on Weber Neodog 12" 50W 8Ohm joka tekemieni vertailutestien perusteella soi tässä vahvistimessa lähes täysin identtisesti tunnetun WGS Warehouse G12Q:n kanssa eli siinä olisi kajarireferenssiä soundimielessä. Siksi vaan mainitsen kun WGS on tunnettu ja siitä on näytteitä maailma väärällään. Hyvin on aikanaan valittu kajari tähän. Neodyymikajarin ansiota koko vehje on myöskin erittäin kevyt, luokkaa n.11 kg henkilövaa'alla punnittuna.

Kaksi inputtia, hi and lo. Säätiminä volume sekä kiertokytkin josta voi valita päälle yhden kolmesta erilaisesta voicingista, jotka eroavat sekä botnen että middlen osalta. Lisäksi on kytkin jolla saa vaikutettua yleiseen kirkkauteen, lienee tarkoitettu tilanteeseen jossa soitetaan kovaa, ei ole tullut käyttöön minulla.

Olemukseltaan soundi on puhdas, kaunis ja harmonisesti rikas. Ei mene yhtään murolle ainakaan kotivolalla ja sen kovampaa en ole voinut soittaa siellä missä asun. Pedaalialustana luonnollisesti mainio. Tällä hetkellä kiinni Tungsol 12AX7 ja TAD 6V6GTB-STR, näillä soitettu jotain parikymmentä tuntia. Virtavalon polttimo on palanut, ei maksa montaa lanttia.

Tätä ei ole tarvis myydä minään rakennussarjana tyyliin onhan sinulla sähköiskuvakuutus tai jotain. Alunperin tässä ei ollut kolmea voicingia vaan yksi joten vein tämän Rikstonelle jossa Risto modasi pari voicingia lisää ja samalla kävi laitteen läpi, turvallisuuden eteen ei tarvinnut tehdä mitään. Mitään hurinoita tai kohinoita ei millään järkevällä volalla ole. Hommasta löytyy kuitti ja tulee tietenkin mukaan. Laite on siis Rikstonen jäljiltä sellainen kuin se nyt on.

Laitteen mitat ovat 23x44x53 senttiä eli tehoisekseen isohko. Yleensä tämän tehoisissa ja tyyppisissä on pieni kotelo ja kasituumainen kajari mutta tässäpä ei. Ääni voi tulla halutessa hiljaa mutta soundi voi silti olla iso. Minulle tämä pömpeli on nykyoloissa fyysisesti liian iso ja kun pienempikin samantyyppinen talosta löytyy tämä lähtee uuteen kotihin.

Tuossa on linkki äänittämääni vetoon, kaikki kitararaidat on äänitetty myytävällä vahvistimella aivan makuuhuonevolalla erilaisilla kitaroilla. Selaimen läpi tuo kuulostaa ainakin minulla jotenkin samealta mitä se ei oikeasti ole, kannattaa ladata tiedosto ja kuunnella jonkun fiksun softan läpi.

https://drive.google.com/file/d/1gV … mwVb6M5WXfzC5QE/view?usp=share_link

Alaa seuraava tietää mitä tällaiset pelkät kombokotelot maksavat ammattilaadulla juotetuista P2P vahvistimista puhumattakaan. Tästä vastinetta rahalle. Testaaminen onnistuu Kirkkonummella ja pelkkä nouto.

Hinta: 420 €

Osasto: Kitaravahvistimet ja -kaapitKombot
Paikkakunta: Kirkkonummi (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: Näkyy kirjautuneille
 

Ilmoituksen #1797918 kuva Ilmoituksen #1797918 kuva Ilmoituksen #1797918 kuva Ilmoituksen #1797918 kuva Ilmoituksen #1797918 kuva

 Copyright ©1999-2023, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti