Muusikoiden.net
25.09.2023
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHakuOmat ilmoituksetAsetuksetOhjeitaSäännöt
Palaute

Tori: Näytä ilmoitus (#1773799)


Myydään: Tehdäänkö kasetti?  Lisätty: 12.08.2023
  Voimassa: 10.10.2023
Ilmoittaja: Jucciz (#12635)Tulosta | Pikaviesti
Moronääs!

Onko teillä hyviä biisejä, jotka pitäisi saada talteen?
Täällä Kangasalla se onnistuu - ja mikä parasta: talon puolesta löytyy muikea valikoima toinen toistaan parempia soundeja erilaisten instrumenttien ja vahvistimien muodossa. Äänitys voidaan toteuttaa joko studiolivenä, soitin kerrallaan tai sitten mietitään jokin sopiva välimuoto. Lisäksi voin asiakkaan niin toivoessa osallistua myös tuotantoon ja/tai sovituksiin. Myös sessiomuusikon roolista voidaan sopia.

Äänityskalusto ja tilat
Äänityslaitteistona toimii Mac Studio ja RME:n huippulaadukkaat muuntimet (UFX+, UC ja ADI-8 DS), äänitysympäristönä Logic Pro X. Mikrofoni- ja etuastekattaus on laadukas ja hartaudella koottu. Ilmastoitujen studiotilojen lisäksi löytyy keittiö, kaksi WC:tä ja suihkua sekä tunnelmallinen puulämmitteinen ulkosauna ja sympaattinen grillikatos. Majoittuminen ja saunominen sovitaan erikseen.

Vahvistimet, kaapit, efektit
Legendaarisia kitaravahvistimia kummaltakin puolen rapakkoa etenkin 60- ja 70-luvuilta on tarjolla tositoimiin parikymmentä: niistä moni toimii bassollekin mainiosti. Kaiutinkaappeja löytyy niin ikään toistakymmentä, kaikissa toki eri kaiuttimet. Kaiken kukkuraksi erilaisia efektipedaaleja löytyy pari-kolmekymmentä: monenlaiset surinat, pörinät ja muljutukset saadaan varmasti aikaan - ja talteen!

Rummut ja lyömäsoittimet
Rumpusettejä on tarjolla kolme, virveleitä neljä sekä kylliksi telineitä. Rumpali tuo lähtökohtaisesti omat symbaalit. Bongot, shakereita, marakasseja, tamburiineja, lehmänkelloja, triangeleja, kulkusia, kellopeli, bassopalat yms. löytyy - ja mikä parasta: mm. Kummelista tuttu Zildjianin 40" gongi on vapaassa käytössä - se sopii biisiin kuin biisiin yhtä hyvin, eikä sitä varmasti löydy muista studioista!

Koskettimet, kitarat, bassot
Klaviatuuria ymmärtävälle on tarjolla Yamaha M108 -pystypiano, Rolandin RD600-digitaalipiano, A-33-kiippari sekä JV-1010-synamoduuli pianolaajennuskortilla. Sähkökitaroita löytyy puolestaan kymmenkunta, samoin kaksi sähköbassoa, Larrivéen teräskielinen akustinen, Landolan nylonkielinen sekä Ibanezin ukulele.

Yksityiskohtainen kalustolistaus löytyy täältä:
http://jucciz.com/laitteet.html

Täältä löytyy liuta omia tekeleitä, jotka olen äänittänyt, miksannut (ja suurimmaksi osaksi soittanutkin) täällä:
https://soundcloud.com/jucciz

Äänitysten jälkeen
...saatte mukaanne joko raakaraidat tai Logic-projektin. Vaihtoehtoisesti voidaan sopa, etten anna heti mukaanne mitään, vaan myös miksaan tuotoksen. Miksaus on oma erillinen työvaiheensa ja toimeksiantonsa, ja se käynnistyy vasta kun kaikki raidat on äänitetty ja artisti on poistunut. Asiakkaan toiveet ja kommentit toki huomioidaan reiluuden nimissä miksauksen edetessä.

Kuinka kauan ja kuinka paljon?
Tyypillisesti äänitysten enimmäiskesto on perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltaan, joten tehollista peliaikaa jää turnauskestävyydestä ym. seikoista riippuen n. 15-25 tuntia. Jossain välissä on terveellistä myös nukkua, olen oppinut. Lyhyemmät, muutaman tunnin sessiot onnistuvat arkisinkin. Hinta määräytyy projektin luonteen ja keston sekä talon kaluston/tilojen käyttöasteen mukaan, mutta 350 euroa + ALV per kokonainen äänityspäivä on hyvä lähtökohta.

Yhteydenotot sähköpostilla (jucciz ät gmail piste com).

Hinta: 350 €

Osasto: Äänitys- ja livepalvelutMuut
Paikkakunta: Kangasala (Länsi-Suomen lääni)
 

Ilmoituksen #1773799 kuva Ilmoituksen #1773799 kuva Ilmoituksen #1773799 kuva Ilmoituksen #1773799 kuva Ilmoituksen #1773799 kuva


Saman käyttäjän muut ilmoitukset

23.08.2023 Myydään: Reamp-palveluita hulppean vahvistinvalikoiman läpi
12.08.2023 Myydään: Komppilappuja keikkakäyttöön
12.08.2023 Myydään: Putkien mittauspalveluita
12.08.2023 Myydään: Laatuputkia
12.08.2023 Myydään: Muutama kaiutin
12.08.2023 Myydään: Zildjian 20" K Cluster Crash

 Copyright ©1999-2023, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti