Muusikoiden.net
26.09.2022
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHakuOmat ilmoituksetAsetuksetOhjeitaSäännöt
Palaute

Tori: Näytä ilmoitus (#1765901)


Vuokrataan: Treenitilaa ja -aikaa Rytmiverstaalla Sörnäisissä!  Lisätty: 15.09.2022
  Voimassa: 13.11.2022
Ilmoittaja: Decadence? (#41178)Tulosta | Pikaviesti
Nyt avautui 1-2 muusikolle tai bändillekin soittotilaa ja -aikaa kattavien yhteyksien päässä Sörnäisten Rytmiverstaalla Suvilahden tuntumassa! (https://rytmiverstas.fi/sornainen/)

Kattoikkunoilla, sohvalla ja jääkaapilla varustetussa huoneessa on pinta-alaa yli 25m2 ja yleisistä tiloista löytyy mm. wc ja kameravalvonta ja 10000kg kantavalle roudaushissillekin on treeniksen ovelta vain muutama metri. Treenistä pidetään siistissä kunnossa ja mahdollisimman avarana ja viihtyisänä, varastomaista fiilistä loppuun asti väistellen. Tässä huoneessa soittoaikaa on 24 tuntia / vrk.

Vuorot varaillaan online-kalenterista ja aikoja löytyy runsaasti melkein jokaiselle vuorokaudelle.

Treeniksellä on Mackien 1000W 3-tie aktiiviPA ja SoundCraft mikseri, joita saa tarvittaessa ja niin sovittaessa käyttää.

Huoneessa treenailee tällä hetkellä 3 yksittäistä muusikkoa ja yksi bändi. Etsitään ensisijaisesti soittajia/laulajia, joilla ei ole tarvetta tuoda valtavaa määrää tavaraa mukanaan. Toinen rumpusetti saataneen mahtumaan, mutta ensisijaisesti olisi toiveena pitää soittovalmiudessa yksi rumpusetti, jota mahdollisesti saisi omin pellein lainata.

Tälläkin treeniksellä on niin, että jos toisten kamoja lainataan (luvan kanssa) niin ne myös lainauksen jälkeen laitetaan tarkalleen siihen asentoon, missä ne oli ennen käyttöönottoa. Ja jos toisten tavaroita rikkoutuu, niin kaikki tietää miten silloin toimitaan.

Yksittäinen muusikko maksaa tällä hetkellä vuokraa 105e/kk. Ryhmille oma hinnoittelupolitiikka tilanteen mukaan.

Jos kuulosti siltä, että tällainen tila tällä sijainnilla ja näillä ehdoilla sopisi sinun / teidän toimintaan ja vuokra maksetaan poikkeuksetta ajallaan, niin sitten vain sen enempää miettimättä mailia osoitteeseen hi_thyme@hotmail.com niin keksitään ratkaisut ja järjestellään homma kuntoon :)
Osasto: TreenikämpätVuokrataan
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Sähköposti: hi_thyme@hotmail.com
 


Kommentit

Ei kommentteja. Lisää kommentti!


Saman käyttäjän muut ilmoitukset

04.08.2022 Vuokrataan: Treenitilaa ja -aikaa Rytmiverstaalla Sörnäisissä!

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti