Muusikoiden.net
26.09.2022
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHakuOmat ilmoituksetAsetuksetOhjeitaSäännöt
Palaute

Tori: Näytä ilmoitus (#1764677)


Vuokrataan: Vuokrataan osuus treenikämpästä  Lisätty: 10.09.2022
  Voimassa: 01.10.2022
Ilmoittaja: Laakso (#8807)Tulosta | Pikaviesti
Tarjolla osa Treenikämpältä noin 15–16 neliötä 21,5m2 kokoisesta soittohuoneesta vuokralle. Tila on vapaa ja vuokrattavissa vaikkapa melkein saman tien.

Soittotila sijaitsee Havenilla Runosmäessä,
eli silloin tällöin naapurista saattaa kuulua soittoa ja räimettä. Omasta kokemuksesta melko harvakseltaan varsinkaan siellä suunnalla, mihin oma soittotila on rakennettu.

Soittohuone on siisti ja akustoitu "sisustettu ja valaistu"erittäin huolellisesti. Huone on valittu pienimuotoiseen äänityskäyttöön sopivan muotonsa vuoksi. Ei juurikaan kaikua tai seisovia ääniaaltoja, eli soitto kuulostaa selkeältä mutta ei kuitenkaan liian dempatulta.

Sekä huoneessa että rakennuksessa on kameravalvonta. Paikalle päästään hyvinkin nopeasti hälytyksestä.

Tarjolla olevan tilan vähäisyyden takia sopii harjoittelutilaksi vain pienelle bändille tai muutamille Max. neljälle yksittäisille soittajille, jotka haluavat soitella ja harjoitella omassa rauhassa. tilassa saa soittaa 24/7

Harjoittelutilaan on rakennettu pienimuotoinen harraste äänitysstudio, joten vuokralaisiksi otetaan vain maksukykyiset ja mahdollisimman luotettavat ja pitkän aikavälin vuokralaiset HUOM! Eli haikailut biletys tai ryyppäystilasta voi unohtaa saman tien. Tilassa olevat äänityslaitteet, soittokamat eivät ole käytettävissä tai lainattavissa paitsi siinä tapauksessa, jos niiden käytöstä tehdään erillinen sopimus esim vuokran korotus tai tai väliaikainen laina kohtuullista maksua vastaan.

Soittovuorot sovitaan etukäteen nettikalenterin kautta tai puhelimitse esim. WhatsAppin kautta. Tällä hetkellä oma käyttö on melko vähäistä noin 10h viikossa

Vuokra on 160¤ Kk sisältäen sähkön. 1kk takuuvuokra maksetaan ensimmäisen kuukauden vuokranmaksun yhteydessä

Hintaosuus on tiukka ja hyvin perusteltu.

Havenilla on kyllä vapaita tiloja mutta niistä suurin osa epäsopivan muotoisia ja useammassa esim. katto matalammalla, heikommin varusteltu tai lämpöeristetty. On ilmavuotoja ja muita ongelmia. Huoneen oma kameravalvonta, josta maksan myös itse, pitää pitkäkyntiset ja epäluotettavat bändikaverit, jos sellaisia on loitolla. Lisäksi akustointiin sen suunniteluun ja äänityslaitteiston hankintaan on käytetty rahaa ja aikaa.

Olisi mukava saada vuokralaisiksi Rentoa, mutta asiallista porukkaa ja mahdollisesti viritellä jotain äänitysprojekteja siinä samassa. Olen hyvin rauhallinen helposti lähestyttävä ja reilu. Saatan joskus jaaritella huomaamattani liikaa studiolaitteista äänittämisestä tai bändeistä. Kestän kuunnella niin hyvät, kun huonotkin läpät. Joustavuutta löytyy varsinkin silloin kun asiat järkevästi perustellaan =)

Kiitos Että jaksoit lukea!

Kiinnostuneet ja lisätietoja kaipaavat voivat ottaa näin aluksi yhteyttä pikaviestein, luen pikaviestit useimmiten päivittäin.
Osasto: TreenikämpätVuokrataan
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
 

Ilmoituksen #1764677 kuva


Kommentit

Ei kommentteja. Lisää kommentti!


Saman käyttäjän muut ilmoitukset

11.09.2022 Myydään: Komet K.O.D.A Overdrive pedaali

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti