Muusikoiden.net
29.11.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHakuOmat ilmoituksetAsetuksetOhjeitaSäännöt
Palaute

Tori: Näytä ilmoitus (#1688846)


Myydään: Valeton Dapper Bass Effects Strip  Lisätty: 24.10.2021
  Voimassa: 22.12.2021
Ilmoittaja: Thorald (#157719)Tulosta | Pikaviesti
Myydään vähälle käytölle jäänyt Valeton Dapper Bass Effects Strip, viiden efektin multipedaali. Yritin siirtyä 10 pedaalin laudastani helppokäyttöiseen multiefektiin, muttei tämä sitten kuitenkaan riittänyt itselleni. Mukaan 2m virtapiuha ja alkuperäinen pakkaus.

Soundit on erittäin laadukkaat tämän hintaluokan vermeeseen, joten jos chorus, octaver, overdrive/fuzz (bass amp) ja boost riittävät omaan käyttöösi, suosittelen tätä kompaktia pedaalia lämmöllä! Kaikki kytkimet uuden vertaisessa kunnossa ja potikat kumireunustettuja, joten eivät pyöri pois säädöistään ennen kuin potikkaa puristaa sormien välissä. Avaan tähän alle vähän enemmän pedaalin efekteistä.

1. Chorus
Toimii kuten muutkin chorukset, "monistaen" signaalia. Pyöristää soundia pienesti pehmeämmäksi. Chorukselle vain yksi potikka (DEPTH) efektin syvyyttä varten. Huomasin efektin myös boostaavan pienesti volumea, ainut miinus tässä efektissä on se, ettei volumelle ole erillistä säätöä. Mutta jos "DEPTHin" säätää nollille, tätä voi käyttää myös eräänlaisena pyöristävänä boosterina.

2. Octaver
Erittäin hyvä oktaaveri. 3 säätöpotikkaa, DRY, OCT 1 ja OCT2. DRY:lla saa säädettyä basson oman "kuivan" signaalin volumea ja OCT 1:lla saat tuotua mukaan toisen signaalin yhtä oktaavia alempaa. OCT 2 ei omasta mielestäni ole millään tavalla hyödyllinen, tuottaa signaalin siis kahta oktaavia soitettua ääntä alempaa. Mutta tässä oktaverissa on todella hyvä soundi, voittaa monet koittamani oktaverit ja erittäin helpposäätöinen. Seuraa myös signaalia tarkasti, ei lähde helposti "huiluäänien" mukaan, vaan tuottaa tasaisen oktaver efektin, kunhan soittaa yhtä ääntä kerrallaan. Menee sekaisin (kuten muutkin oktaverit) mikäli soittaa kahdesta oktaavista yhtä aikaa.

3. Bass Amp
Taajuuskorjain, jolla saa tehtyä vaihtoehtoisen soundin basson oman cleanin soundin ohelle, itse käytin fuzz-soundina. Pätevä EQ, jossa Volume, Bass, Mid, Treble ja Gain.

4. DirtyQ
Todella erikoinen efekti, en keksi montaa käyttötarkoitusta tälle. Jos SENS-potikan säätää pienelle (klo 9-11 ja VOL-potikan täysille, saa melko funkin sweep-tyylisen soundin (ja FUZZ-kytkin pitää olla ON asennossa). Tämä ehkä kuitenkin turhin efekti tässä multiefektissä.

5. Boost/Comp
Boost toimii kuten boosterit toimii, vahvistaa signaalia. Tällä saa myös säröefektiä aikaan, jos säätää COMP-potikan täysille (kompressoi vahvasti) ja nostaa GAIN-potikkaa sen verran kuin säröä kaipaa. Vaikka molemmat potikat olisivat nollissa, nostaa volumea pienesti. GAIN:lla saa nostettua volumea lisää. Kelpo boosteri.

6. Tuner
Viritin aktivoituu pitämällä pohjassa Boost/Comp-kytkintä. Oman kokemuksen mukaan hyvä viritin.

Takapaneelista löytyy liittimet INPUT, THRU, SEND, RETURN ja OUT sekä virtapiuhan paikka ja GROUND-kytkin. Sivussa myös XLR-lähtö, josta saa kätevästi DI-boksin tavoin otettua signaalin suoraan mikserille keikkatilanteissa.

Joitain äänisampleja voi kuunnella vaikka Thomannin sivuilta: https://www.thomann.de/fi/valeton_dapper_bass_effect_strip.htm

Nouto ja testailu Raumalla, postitustkin onnistuu ostajan piikkiin. Vaihdossa voi ehdottaa bassolle tarkoitettuja chorus-, oktaveri- ja syntetisaattoripedaleita.

Hinta: 90 €

Osasto: Efektit, pedaalitBasso
Paikkakunta: Rauma (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: Näkyy kirjautuneille
 

Ilmoituksen #1688846 kuva Ilmoituksen #1688846 kuva Ilmoituksen #1688846 kuva


Saman käyttäjän muut ilmoitukset

25.10.2021 Myydään: Electro Harmonix Bass Blogger Fuzz/Overdrive Distortion pedaali
24.10.2021 Myydään: Zoom B2.1u basson multiefekti
24.10.2021 Myydään: Ibanez ARC300 LP-mallinen sähkökitara

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti