Muusikoiden.net
23.10.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHakuOmat ilmoituksetAsetuksetOhjeitaSäännöt
Palaute

Tori: Näytä ilmoitus (#1686320)


Myydään: Suncoast BC3xl Stereo etuaste bassolle  Lisätty: 13.10.2021
  Voimassa: 30.10.2021
Ilmoittaja: Mikko.R (#16351)Tulosta | Pikaviesti
Kokeillaanpas löytyykö tällaiseen kiinnostusta. Itsellä jäänyt vähemmälle käytölle.

Erittäin pitkälle customoitu kolmikanavainen etuaste sähköbassolle. Perustuu vanhaan Pearce BC1 etuasteeseen.

Tällä saa ajettua vaikkapa basson kahteen vahvistimeen esimerkiksi niin, että alin kanava voi toimia pelkkänä bassokanavana, keskimmäinen kliininä (pienemmällä basson korostuksella) ja ylin overdrivena. Koko signaalin pystyy yhdistämään eli kaikki kanavat yhteen outputtiin ja edelleen yhteen vahvistimeen.

Laitteessa on mukana kanavanvaihtopedaali. Kaikille kanaville boostit, eli jokainen kanava kyllä saadaan murolle ja särölle jos halutaan, drivekanavalle lisäksi "mode", mikä kytkee kanavaan lisää tökyä. (Pearce G1) (Samalla häviää tosin bassotaajuuksia, mikä on tarkoituskin) Kyseessä on siis lähes suhteettoman monipuolinen täysin analoginen laite.

Jos omistat Yamaha Attitude basson, voit esimerkiksi laittaa basson molemmat outputit (kahdella piuhalla) laitteeseen ja päättää vedätkö kaiken yhteen vahvistimeen vai pidätkö tuplasignaalin erillisenä loppuun asti. Laitteessa on lisäksi kaksi kompressori "Limiter" nuppia. Alimman kanavan limiter vaikuttaa vain kyseiseen kanavaan, mutta ylempi nupikka molempiin yllä oleviin kanaviin. Tämä sitoo mukavasti yhteen esimerkiksi overdrive- ja kliininsoundin. Tokihan laitetta voi käyttää yksinkertaisemminkin, mutta nämä nyt oli tällaisia esimerkkejä. Kysyhän lisää mikäli kiinnostuit.

Sisältää siis laitteen, kanavanvaihtopedaalin ja kuvissa näkyvän casen. Hauskana yksityiskohtana, mikäli se jotakuta kiinnostaa, että tämä on nro.8 tuotannosta. Laitteen rakentaja piti yhden itsellään, Billy Sheehanille meni muutama, Geddy Lee osti jokusen ja muutama myytiin muualle. Toinen päätyi mutkan kautta Ruotsiin Erik Arkö nimiselle basistille. Suncoastin sivuilla on mm. hänen demoaan laitteesta. Youtube kertonee loput.

Lisä Infot täältä:
http://www.suncoastanalog.com/BC3xl%20Stereo%20Bass%20Preamp.htm

https://basscentral.com/effects-ped … ly-sheehan-on-order-eta-march-2021/

Yhteydet ensin pikaviestillä.

Hinta: 550 €

Osasto: Bassovahvistimet ja -kaapitMuut
Paikkakunta: Kemi (Lapin lääni)
 

Ilmoituksen #1686320 kuva Ilmoituksen #1686320 kuva Ilmoituksen #1686320 kuva Ilmoituksen #1686320 kuva Ilmoituksen #1686320 kuva

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti