Muusikoiden.net
22.10.2021
Musamaailma.fi - Soittimia rock-asenteella 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHakuOmat ilmoituksetAsetuksetOhjeitaSäännöt
Palaute

Tori: Näytä ilmoitus (#1680501)


Vuokrataan: Sörnäisten Rytmiverstaalta treenistä tarjolla!  Lisätty: 20.09.2021
  Voimassa: 31.10.2021
Ilmoittaja: Decadence? (#41178)Tulosta | Pikaviesti
Nyt olisi bändille tai muusikolle tarjolla soittotilaa ja -aikaa kattavien yhteyksien päässä Sörnäisten Rytmiverstaalla Suvilahden tuntumassa! (https://rytmiverstas.fi/sornainen/)

Kattoikkunoilla varustetussa huoneessa on pinta-alaa yli 25m2 ja yleisistä tiloista löytyy mm. wc ja kameravalvonta ja 10000kg kantavalle roudaushissillekin on treeniksen ovelta vain muutama metri. Tässä huoneessa soittoaikaa on 24 tuntia / vrk.

Vuorot varaillaan online-kalenterista ja aikoja löytyy runsaasti melkein jokaiselle vuorokaudelle, etenkin iltaisin klo16 eteenpäin.

Treeniksellä on äänityskamojeni ja keyboardejen yms lisäksi Mackien 1000W aktiiviPA, jota saa tarvittaessa ja niin sovittaessa käyttää. Sinne siis mahtuu hyvin rumpusettiä ja vahvistimia ja mitä sinulla / teillä onkaan sinne tarvetta tuoda. Tavaran lopulllisesta kokonaismäärästä riippuen voi tosin olla, että tilaan mahtuu kerralla pystyyn vain yksi rumpusetti. Aika näyttää.

Tälläkin treeniksellä on niin, että jos toisten kamoja lainataan (luvan kanssa) niin ne myös lainauksen jälkeen laitetaan tarkalleen siihen asentoon, missä ne oli ennen käyttöönottoa. Ja jos toisten tavaroita rikkoutuu, niin kaikki tietää miten silloin toimitaan.

Satasella kuussa saa noin 1/8 treeniksen ajasta ja tilasta eli käytännössä vähintään yhden päivän/illan treenit viikossa ja tilan pienelle tavaramäärälle. Lisävuoroja voi varailla ilman lisämaksuja sen mukaan mitä on vapaana. 200¤/kk antaa 1/4 tilasta ja ajasta jne. Bändihinnoittelu alkaa 300¤:sta/kk, jolla saa riittävästi lattiapinta-alaa instrumenteille yms ja pari-kolme ilta tai muuta aikaa viikossa. Vielä korostan, että tällä hetkellä illoissa on tilaa ja etsitään ensisijaisesti iltaisin treenaavia muusikoita/bändejä.

Jos kuulosti siltä, että tällainen tila tällä sijainnilla ja näillä ehdoilla sopisi sinun / teidän toimintaan ja vuokra maksetaan poikkeuksetta ajallaan, niin sitten vain sen enempää miettimättä mailia osoitteeseen hi_thyme@hotmail.com niin keksitään ratkaisut ja järjestellään homma kuntoon :)
Osasto: TreenikämpätVuokrataan
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Sähköposti: hi_thyme@hotmail.com
 


Kommentit

Ei kommentteja. Lisää kommentti!

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti