Muusikoiden.net
18.09.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHakuOmat ilmoituksetAsetuksetOhjeitaSäännöt
Palaute

Tori: Näytä ilmoitus (#1670181)


Myydään: Gradient 1.4 (Takuu:1) OVH. 5600 eur./Kuin uudet-virheettömät  Lisätty: 11.08.2021
  Voimassa: 09.10.2021
Ilmoittaja: HiFiTurku (#222125)Tulosta | Pikaviesti
Gradient 1.4 (Takuu:1) OVH. 5600 euroa. Kuin uudet- virheettömät.

Gradient 1.4 on Gradientin kauan odotettu uutuuskaiutin. Samalla Gradient 1.4 on ikonisen 1.-sarjan uusin tulokas ja suomalainen avainlipputuote.

Pitkään kehitetty koaksiaalinen elementti kardioidi-suuntakuviolla. Gradient 1.4. on valmistettu Gradientin vaatimusten mukaan Norjassa by SEAS.

Pallon muotoiseen resistanssikoteloon asennettu elementti säteilee vastakkaisvaiheisena ääntä taaksepäin jopa 20dB vaimentuneena vain 1% äänienergiasta. Tuloksena luonnollinen ääni jota ei huone pääse pilaamaan.

Refleksikoteloitu 220mm pitkäiskuinen bassoelementti on sylinterinmuotoisen kotelon pohjassa. Refleksitunneli ja -aukko on muotoiltu niin että haitallisia puhallus- ja sivuääniä ei pääse muodostumaan isommillakaan kuuntelutasoilla.

Väri: koko musta

Valmistajan sivulle linkki:

https://www.gradient.fi/fi/kaiuttimet/9-gradient-14.html

+ UUSI KOAKSIAALINEN ELEMENTTI
ILMAN KOMPROMISSEJA:

Ensimmäinen koaksiaalinen rakenne kaiuttimissamme esiteltiin vuonna 1993 julkaistussa Revolution-mallissa. Gradient 1.4 hyödyntää aivan uutta koaksiaalista elementtiä, joka on tehty yksinomaan Gradientille Norjassa. Elementin reed-paperista valmistettu kartio toistaa keskiäänet 2500 Hz:n asti. Korkeat taajuudet aina 20 kHz:n toistetaan uudella alumiini-magnesium diskantilla joka sijaitsee keskiäänielementin keskellä. Näin aikaansaatu pistemäinen äänilähde on yleisesti hyväksytty ihanteelliseksi erinomaisen vaihe- ja amplitudivasteensa vuoksi. Lopputuloksena syntyy erittäin tarkka, vakaa ja kolmiulotteinen äänimaisema.

Koska uudella elementillä ei toisteta lainkaan matalia ääniä, elementin reunus on saatu mahdollisimman matalaksi. Näin reunuksesta ei synny haitallisia heijastuksia.

+ AKUSTINEN RESISTANSSIKOTELO:

Kaiutinkotelon itsensä aiheuttamien heijastusten minimoimiseksi koaksiaalinen elementti on upotettu Gradientin kehittämään pallonmuotoiseen koteloon.

Gradient 1.4 hyödyntää monista aikaisemmista malleista tutuksi tullutta akustista resistanssikoteloa. Nyt rakenne on kehitetty mahdollisimman ideaaliseksi: pallo on ihanteellinen muoto ilman rakenteellisia rajapintoja ja epäjatkuvuuksia. Symmetrinen kotelo vuotaa vastavaiheista viivästettyä ääntä kotelon takaa, eliminoiden edestä kaiuttimen taakse siirtyvän suoran äänen. Lopputuloksena kaiuttimen taakse ei käytännössä säteile keski- ja korkeita ääniä lainkaan ja näin haitallisia heijastuksia kaiuttimen takana olevista pinnoista ei synny.

Koska kaiutinkotelo vuotaa hallitusti, kotelon sisälle ei synny painetta. Tämä ominaisuus takaa kaiutinelementin vapaan liikkeen, aivan kuin se olisi ilman koteloa. Samalla kotelovärinät pienentyvät merkittävästi.

BASSO ALLE 30 HERTSIN
Alle 200 Hz:n taajuudet toistetaan 27 Hz:n viritetyllä bassorefleksikotelolla. Kotelon pohjassa on Seasin Norjassa valmistama 220 mm halkaisijaltaan oleva pitkäiskuinen elementti. Elementin jäykkä alumiinikartio takaa puhtaan ja tarkan bassontoiston.

+ TOIMINNALLINEN SUUNNITTELU:

Kaiuttimen muodon jokaisella yksityiskohdalla on toiminnalinen merkitys joka on seurausta akustisesta suunnittelusta. Kotelo on valmistettu täysin kierrätettävästä teknopolymeeristä Suomessa. Materiaali ja kaiutinkotelon muoto takaavat poikkeuksellisen jäykkyyden kotelovärinöiden minimoimiseksi.
Varaa koekuuntelu Turun keskustaan.

++ Vahvistin suositus Gradient 1.4 kaiuttimille:

+ EAR 834 integroitu putkivahvistin on
A-luokassa toimiva 50 watin push-pull-tyyppinen, jonka pääteasteessa käytetään KAHDEKSAA EL84-putkea. (mm. Vääntöä ja Erottelukykyä toistoon riittää...)

++ Kuitti ja ohjekirja ja Alkuperäislaatikko löytyvät.

+ Ohjehinta ovh. 4950 euroa

++ Winner of the Absolute Sound (USA) Golden EAR Award 1999.

+ EAR 834 vastaa maahantuojan mukaan n. 2 x 200 W. transistorivahvistinta.
Linkki myyntiilmoitukseen:

https://www.tori.fi/varsinais-suomi … ahvistin_A_luokka_74694379.htm?ma=1

Hinta: 4900 €

Osasto: HifiKaiuttimet
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: Näkyy kirjautuneille
 

Ilmoituksen #1670181 kuva Ilmoituksen #1670181 kuva Ilmoituksen #1670181 kuva

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti