Muusikoiden.net
18.09.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHakuOmat ilmoituksetAsetuksetOhjeitaSäännöt
Palaute

Tori: Näytä ilmoitus (#1667671)


Myydään: Muff-tyyppisiä pedaaleja, osa 1  Lisätty: 09.09.2021
  Voimassa: 07.11.2021
Ilmoittaja: AR-1N (#208222)Tulosta | Pikaviesti
Pedaaleja on tullut taas rakenneltua sen verran, että tehdään uusille projekteille ja tilaustöille tilaa pienellä alennusmyynnillä. Pedaalit on rakennettu DIY-hengessä alkuperäisten esikuviensa kytkentäkaavioita pitkälti kunnioittaen, niiden osat on valikoitu sieltä parhaasta päästä, joten pedaalien hinta-/laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan. Kaupan päälle tulee vielä custom-grafiikat eli ei pitäisi tulla toista täysin samanlaista vastaan.

Pedaalit vasemmalta oikealle:

Cherry Bomb Fuzz (Peachfuzz)
Fran Blanchen (EHX, Frantone) nimi lienee tuttu ainakin kaikille vähän syvemmissä vesissä Muff-typpisten pedaalien kanssa uiville. Tämä DIY-versio, joka on tehty kunnioittaen alkuperäistä pedaalia (hyvää ja toimivaa ei kannata lähteä korjaamaan), on dynaaminen, mutta silti äärirajoille vedettynä raskas. Pedaalin klippaus tapahtuu puhtasti Op-Amppien avulla ilman erillistä diodi-klippausta, mikä antaa oman smoothin lisämausteensa pedaalille.

Säädöt: Volume, Tone ja Fuzz
60 eur

Pink Fuzz (Cream Puff Fuzz) MYYTY
Tässä Frantonen pedaalissa on pohjana paljon samaa, kuin Op-Amp Big Muffissa, mutta se on muffiin verrattuna vähemmän kompressoitu ja sen soundissa on huomattavasti enemmän alapäätä. Tämä, kuten muutkin Frantonen säröpedaalit taipuvat yllättävän moneen aina perusrokista doom-riffittelyyn ja muffeihin verrattuna Frantonen pedaaleiden Tone Stackeissä ei ole sitä ammottavaa aukkoa keskiäänten kohdalla, mikä on iso plus omasta näkökulmasta.

Säädöt: Volume, Tone ja Fuzz

Orange Reptile (Op-Amp Big Muff) MYYTY
“Se” pedaali Smashing Pumpkinsin Siamese Dream -levyn soundin takana. Tässä versiossa vahvistus tapahtuu siis transistorien sijaan kahdella Op-Ampilla ja gain osioita on neljän sijaan kolme. Tone Bypass -kytkimen avulla taas saadaan valjastettua pedaalin koko potentiaali keskiääniä myöden käyttöön. Alkuperäisen valmistajan reissue-pedaalien sijaan tämä on valmistettu oikeasti laadukkaista osista, jotta alkuperäinen 70-luvun soundi ja henki saavutetaan paremmin.

Säädöt: Volume, Tone ja Sustain
Kytkin: Tone Bypass

Toisin kuin moni sarjatuotettu pedaali, nämä pedaalit on rakennettu laatuosista. Ne toimivat 9V-verkkovirralla, jossa negatiivinen maa eli ne menevät heittämällä samaan ketjuun muiden peruspedaalien kanssa. Sähköihin on lisäksi rakennettu erillinen häiriönpoistaja (ei väritä soundia) ennen varsinaista kytkentää.

Pedaaleja on mahdollista testata viikon ajan ja jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa pedaalin ja saat rahasi takaisin (olettaen, että palauttamasi pedaali on uudenveroisessa kunnossa).

Vastuu pedaalien käytöstä siirtyy kaupan yhteydessä ostajalle.

Postitus myös luonnollisesti OK (yhden pedaalin postikulut n. 6 eur).

Jos haluat lisäinfoa, kuvia tai muuten vain jutella pedaaleista, laita viestiä (Whatsapp myös OK). Olen rakennellut kymmeniä pedaaleja, joten jos sinulla on jokin erityinen pedaali mielessä, jonka haluaisit, mutta esim. sen tuotanto on lopetettu, laita siinäkin tapauksessa viestiä.

Hinta: 60 €

Osasto: Efektit, pedaalitKitara
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: Näkyy kirjautuneille
 

Ilmoituksen #1667671 kuva


Kommentit

Ei kommentteja. Lisää kommentti!

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti