Muusikoiden.net
15.05.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHakuOmat ilmoituksetAsetuksetOhjeitaSäännöt
Palaute

Tori: Näytä ilmoitus (#1648345)


Myydään: DIY-pedaaleja 2  Lisätty: 30.04.2021
  Voimassa: 28.06.2021
Ilmoittaja: AR-1N (#208222)Tulosta | Pikaviesti
Alkuvuoden satoa laidasta laitaan. Nämä ovat ainakin toistaiseksi pitäneet pöpöt loitolla. Pedaalit on tehty DIY-hengessä alkuperäisten esikuviensa kytkentäkaavioita pitkälti kunnioittaen ja osat on valikoitu sieltä paremmasta päästä. Uskallan väittää, että pedaalien hinta-/laatusuhde on kohdillaan. Hintaakin voidaan sorvata vielä kohdilleen useamman pedaalin vaihtaessa samalla kertaa omistajaa.

Pedaalit ylhäältä alas / vasemmalta oikealle:

Octavio (TYCOBRAHE OCTAVIA)
Oktaavi-fuzzien klassikko, josta saa vivusta vaihtamalla Band of Gypsys -fuzzin, tai ainakin melkein (alkuperäinen BOG-fuzz oli siis käytänössä Octavia, josta oli poistettu yläoktaavin tuottavat osat). Aggressiivinen ja sopivan ”räkäinen” fuzz. Ei vättämättä huono vaihtoehto, jos haluaa laudalleen vain yhden fuzzin.

Säädöt: Volume & Fuzz + Octave on/off
MYYTY

Rust Never Sleeps (DURHAM CRAZY HORSE)
Neil Youngin Rust Never Sleeps -soundit ja paljon muuta samassa paketissa. Etsi ensin sopivasti rosoa, säädä Volts-potikka n. klo 10-11 paikkeille, jossa pedaali alkaa kärsiä pahasti jännitevajaudesta, laita reverb-pedaali signaaliketjussa tämän perään (ei siis ”oikeaoppisesti” eteen) ja loppu on sitten kiinni omasta luovuudesta.

Säädöt: Volume, Drive, Fuzz, Tone ja Volts
MYYTY

2001 Space Fuzz (TITAN II)
Spacemanin pedaalit ovat laadukkaita eikä tämäkään ole poikkeus (vaikka onkin "vain" laatuosista koottu kunnianosoitus). Tämän pedaalin universumi ulottuu pehmeistä säröistä aina sinne absoluuttisen nollapisteen brutaaliin murinaan asti. Pedaali on sopivalla tavalla sekoitus tuttua ja turvallista, mutta samalla omanlaatuista soundia, jota ei muualta löydy.

Säädöt: Volume, Fuzz ja Tone
75 eur

Woody (SIMBLE)
Ehkä maailman paras Dumble-vahvistinta mallintava pedaali. Jättäisin ehkä sanan ehkä pois, koska tähän versioon Mosfetit on päivitetty parempiin ja samaan hengenvetoon voi todeta, että parhaasta tuli vielä parempi (arvio on toki sujektiivinen). Ulkoisesti pedaalin ”koristeluun” on käytetty puukuosista sisustuskalvoa, jolla koristellaan tavallisemmin esim. huonekaluja.

Säädöt: Level, Sensitivity, Accent ja Contour
80 eur

Glam Chorus (Madbeanpedals.com)
Yksinkertainen, mutta toimiva chorus-pedaali, jonka saa piene modin ansiosta muuttumaan vivusta naksauttamalla vibeksi. Ei tällä pedaalilla nyt ihan kuuhun pääse saati syvimpään avaruuteen asti ajelehtimaan, mutta sellaisen hyvän perussoundin a’la Andy Summers (the Police) siitä saa kyllä taiottua komeasti.

Säädöt: Depth & Rate
MYYTY

Yleistä pedaaleissa käytetyistä osista (ellei muuta mainita kuvauksissa):

Potikat: Alpha ja/tai Hongh 16mm
Jakit: Switchcraft tai Neutrik
Jalkakytkimet: Alpha, Hongh tai Blue
Konkat: BC Comp, Evox, JB Caps, Nichicon, Panasonic, Roederstein
Vastukset: Metallikalvo tai hiilimassa

Pedaalit toimivat 9V-verkkovirralla, ellei pedaalin kuvauksessa toisin mainita. Negatiivinen maadoitus eli menee heittämällä samaa ketjuun muiden peruspedaalien kanssa. Sähköihin on lisäksi rakennettu erillinen häiriönpoistaja (ei väritä soundia) ennen varsinaista kytkentää.

Pedaaleja on mahdollista testata viikon ja jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa pedaalin ja saat rahasi takaisin (olettaen, että palauttamsi pedaali on uudenveroisessa kunnossa).

Vastuu pedaalien käytöstä siirtyy kaupan yhteydessä ostajalle.

Postitus myös luonnollisesti OK.

Jos haluat lisäinfoa, kuvia tai muuten vain jutella pedaaleista, laita viestiä (Whatsapp myös OK). Olen rakennellut kymmeniä pedaaleja, joten jos sinulla on jokin erityinen pedaali mielessä, jonka haluaisit, mutta esim. sen tuotanto on lopetettu, laita siinäkin tapauksessa viestiä.

Hinta: 60 €

Osasto: Efektit, pedaalitKitara
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: Näkyy kirjautuneille
 

Ilmoituksen #1648345 kuva


Kommentit

The_True_Meller: Haluan vain huudella, että vahva ostosuositus tämän kaverin tekemille pedaaleille! Mulla on muutama, joista kaksi custom jobia, ja kaikki ovat tosi laadukasta jälkeä ja saundaavat siltä mitä pitää ja on luvattu.
N4754_: Samaa mieltä edellisen kanssa.

Yhteensä 2 kommenttia. Lisää kommentti!


Saman käyttäjän muut ilmoitukset

30.04.2021 Myydään: DIY-pedaaleja 1

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti