Muusikoiden.net
15.05.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHakuOmat ilmoituksetAsetuksetOhjeitaSäännöt
Palaute

Tori: Näytä ilmoitus (#1648341)


Myydään: DIY-pedaaleja 1  Lisätty: 30.04.2021
  Voimassa: 28.06.2021
Ilmoittaja: AR-1N (#208222)Tulosta | Pikaviesti
Alkuvuoden satoa laidasta laitaan. Nämä ovat ainakin toistaiseksi pitäneet pöpöt loitolla. Pedaalit on tehty DIY-hengessä alkuperäisten esikuviensa kytkentäkaavioita pitkälti kunnioittaen ja osat on valikoitu sieltä paremmasta päästä. Uskallan väittää, että pedaalien hinta-/laatusuhde on kohdillaan. Hintaakin voidaan sorvata vielä kohdilleen useamman pedaalin vaihtaessa samalla kertaa omistajaa.

Pedaalit ylhäältä alas / vasemmalta oikealle:

Bomber (modattu SUPA TONEBENDER)
Vaikka nimen perusteella voisikin luulla, että tässä ollaan Lontoon Denmark Streetillä, niin Muff tämä on enemmän kuin Tone Bender. Isoin ero perinteisen muffin ja tämän välillä on se, että ensimmäinen klippaus-osio on poistettu kytkennästä. Eli potkua ja dynamiikkaa ei puutu. Tähän on lisätty myös klippauksen osalta kytkin-modi, jolla voi valita alkuperäisen pii-diodeilla toteutetun klippauksen ja vaihtoehtoisen led-klippauksen (avoimempi ja rosoisempi soundi kuin alkuperäisessä).

HUOM! Tämä on tehty ns. old school-versiona ilman virtaliitintä (eli toimii vain 9-v patterilla) ja status lediä.

Säädöt: Voume, Tone ja Sustain
85 eur

Ten Ton Hammer (modattu VIOLET RAM’S HEAD BM)
Ei nyt välttämättä ihan nimensä veroinen raskauden suhteen, mutta ei tämä mikään höyhensarjalainen ole. Hakkaa laadullisesti EHX:n uustuontannon. Klassikko, johon on lisätty muutama modaus, eli:

- AMZ Tone Control 2, jossa top boost (http://www.muzique.com/lab/tone3.htm)
- Mid Shift -potikka eli soundiin saa sen perinteisemmän Muffin keskiäänten skuuppauksen tai sit halutessaan kuopan voi tasoittaa tai keskiääniä korostaa
- Klippausvalinta molemmissa osioissa eli voi valita joko perinteisen pii-diodeilla toteutetun klippauksen ja led-klippauksen väliltä

Tarvittaessa tästä saa kyllä väännettyä modaamattoman pedaalinkin soundit. Modaukset onkin tehty sillä periaatteella, että halutessaan saa sekä jotain vanhaa, jotain uutta, tai jotain siltä väliltä eli tämä versio on esikuvaansa huomattavasti monipuolisempi.

Säädöt: Voume, Tone, Shift ja Sustain
95 eur

Bender
Perustuu omaa elämäänsä foorumeilla elämään alkaneeseen pii-transistori -versioon Tone Bender mk2:sta. Se, missä tämä jää jälkeen germanium-version alkuvoimaisuudesta, tulee korvattua monipuolisuudella. Pedaalista saa taiottua kaikkea isosta fuzzista aina 8-bittiseen geittaavaan soundiin eli tässä pedaali kaikille säätäjä-ässille (vain tositarkoituksella)

Säädöt: Volume, Attack (Gain), Tone, Girth*, Bias ja Volts

*Säätää input-konkan kokoa eli kuinka paljon potkua pedaalista lähtee
MYYTY

Red Reaper (REAPER)
Sola Soundin keltaisiin hybridiin perustuva ja Earthquakerin kopioima Tone Bender, johon on lisätty kylmän sodan tuntua. Tässä tapauksessa kytkennässä käytetään ensin yhtä High Gain -pii-transistoria, jonka perässä on neuvostoarmeijan MP38A -germanium-transistori (kylmän sodan aikaisen kilpavarustelun ansiosta ns. mil-spec -elektroniikka oli yleisesti ottaen itä-naapurissakin enemmän kuin laadukasta). Soundi ei ole todellakaan tasapaksu, vaan tässä on oikeassa suhteessa vaaraa ja arvaamattomuutta. Tämä kelpaa vaikka lämmittämään suurvaltasuhteita näinä arvaamattomina aikoina.

Säädöt: Volume, Fuzz ja Tone
MYYTY

Yleistä pedaaleissa käytetyistä osista (ellei muuta mainita kuvauksissa):

Potikat: Alpha ja/tai Hongh 16mm
Jakit: Switchcraft tai Neutrik
Jalkakytkimet: Alpha, Hongh tai Blue
Konkat: BC Comp, Evox, JB Caps, Nichicon, Panasonic, Roederstein
Vastukset: Metallikalvo tai hiilimassa

Pedaalit toimivat 9V-verkkovirralla, ellei pedaalin kuvauksessa toisin mainita. Negatiivinen maadoitus eli menee heittämällä samaa ketjuun muiden peruspedaalien kanssa. Sähköihin on lisäksi rakennettu erillinen häiriönpoistaja (ei väritä soundia) ennen varsinaista kytkentää.

Pedaaleja on mahdollista testata viikon ja jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa pedaalin ja saat rahasi takaisin (olettaen, että palauttamsi pedaali on uudenveroisessa kunnossa).

Vastuu pedaalien käytöstä siirtyy kaupan yhteydessä ostajalle.

Postitus myös luonnollisesti OK.

Hinta: 85 €

Osasto: Efektit, pedaalitKitara
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: Näkyy kirjautuneille
 

Ilmoituksen #1648341 kuva


Kommentit

The_True_Meller: Haluan vain huudella, että vahva ostosuositus tämän kaverin tekemille pedaaleille! Mulla on muutama, joista kaksi custom jobia, ja kaikki ovat tosi laadukasta jälkeä ja saundaavat siltä mitä pitää ja on luvattu.

Yhteensä 1 kommentti. Lisää kommentti!


Saman käyttäjän muut ilmoitukset

30.04.2021 Myydään: DIY-pedaaleja 2

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti