Muusikoiden.net
15.05.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHakuOmat ilmoituksetAsetuksetOhjeitaSäännöt
Palaute

Tori: Näytä ilmoitus (#1645484)


Myydään: Modattu Fender Classic Player '50s Stratocaster + osat ja laukku  Lisätty: 19.04.2021
  Voimassa: 17.06.2021
Ilmoittaja: Tyrä (#168391)Tulosta | Pikaviesti
Myydään kuvan mukainen todella modattu Fenderin Classic Player '50s Stratocaster. Alkuperäisestä poiketen soittimeen on vaihdettu:

- Tallaan Suhr DSV+ -humbucker-mikki
- Kaulaan Suhr DSV -humbucker-mikki
- Kumpaankiin Suhrin humbucker-mikkiin splitter-kytkimet, joilla saa puolitettua humbuckerit single coileiksi
- Tallan jousiin asennettu Tremol-No -järjestelmä, jolla saa kätevästi parissa sekunnissa väännettyä tallan kelluvasta hard-tailiksi
- Pleksi vaihdettu tortoise-tyyliseen

Mikkien asennuksen ja splitterit sekä Tremol-non on asentanut Jyväskylässä soitinpaja Jasesoin soitinrakentajamestari A-P Paasonen.

Modauksien vuoksi kyseessä on todella monipuolinen soitin, jolla saa humbuckerien tuhdimmat soundit ja hyödyt mutta splitterien avulla myös perinteistä stratocaster-sinkkucoilisoundia. Kaula vaahteraa, ja retrohenkinen kaulaprofiili ensimmäisten nauhojen kohdalta pehmeä V-malli, joka muuttuu ylös mennessä C-malliseksi. Tremol-no on todella kätevä, jos haluaa esimerkiksi vaihtaa virettä kesken setin: kelluvan tallan vain lukitsee, jolloin kieliä voi säätää yksittäin ilman että jouset liikkuvat. Kitaraan vaihdettu myös hihnalukot.

Sarjanumeron perusteella soitin on valmistettu 2011, ja se on ostettu uutena Jyväskylän Musikantista 2015. Modaukset on tehty vuonna 2016. Soittimessa on jonkin verran käytön jälkiä ja pintapuolista kulumaa, ja ollut aktiivisessa käytössä suuren osan ajasta minulla. Kaulassa on satulan kohdalla pieni kosmeettinen lohkeama, ja rungossa lakkapinnassa kolhuja. Viimeisimmän parin vuoden ajan ollut vähemmällä käytöllä ja pääasiassa kotona. Myydään, koska muiden soitinhankintojen vuoksi jäänyt vähemmälle käytölle, ja kädet ovat alkaneet suosia lyhytskaalaisempia kitaroita.

Mukaan siis kitaran lisäksi Gatorin hardcase-tyylinen laukku, alkuperäiset Fenderin single coil -mikit ja alkuperäinen pleksi. Suhrin mikeistä myös alkuperäiset kotelot tallella tarvittaessa. Myyn mieluiten alkuperäiset osat ja kitaran yhdessä paketissa.

Testaus ja nouto Jyväskylän keskustan läheltä. Lisää kuvia saa kysymällä.

Vaihdossa kiinnostaa jokin baritonikitara.

Suhrin mikeistä:
https://www.suhr.com/pickups/humbucker-pickups/suhr-ds-humbuckers/

Tremol-no:
https://www.tremol-no.com/

Laukku:
https://www.thomann.de/fi/gator_hard_shell_eguitar_case.htm

Hinta: 750 €

Osasto: SähkökitaratMuut
Paikkakunta: Jyväskylä (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: Näkyy kirjautuneille
 

Ilmoituksen #1645484 kuva Ilmoituksen #1645484 kuva Ilmoituksen #1645484 kuva Ilmoituksen #1645484 kuva Ilmoituksen #1645484 kuva


Kommentit

Ei kommentteja. Lisää kommentti!

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti