Muusikoiden.net
26.02.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHakuOmat ilmoituksetAsetuksetOhjeitaSäännöt
Palaute

Tori: Näytä ilmoitus (#1628178)


Myydään: Monipuolisin Stratocaster mitä oot ikinä soittanut  Lisätty: 21.02.2021
  Voimassa: 26.02.2021
Ilmoittaja: caster30 (#52373)Tulosta | Pikaviesti
(1) Alunperin Pro Tone Stratocaterista tehty "Brian May" stratocaster.

http://www.21frets.com/squier_jv/protonecatalogue.htm

Eli tässä makeesoundisessa superstratossa on kaksi moodia, normaali Stratocaster 5-asentoisella selektorilla ja Brian May-moodi, jossa mikit on koko ajan sarjassa. Tykkään erityisesti tallamikin ja keskimikin sarjasoundista ja keskimikin ja kaulamikin sarjasoundista.

Eli kullakin mikillä on oma on/off kytkin tässä sarjasoundi moodissa. Mulle toi talla ja keskimikki sarjassa tuottaa parhaan säröhumpparisoundin. Tää nimenomainen humpparisoundi on paljon makeempi kuin yhdessäkään sinkun kokoisessa humpparissa. On myös paljon makeempi ja räyhäkkäämpi kuin yhdessäkään ylikäämityssä tallasinkussa. Tää sarjasoundi kuulostaa edelleen nimenomaa STRATOCASTERILTA, mutta tässä on M U N A A. Eli, jos soitat tallamikillä, talla-keskimikki-sarjasoundi on vaan yhden kytkimen naksautuksen päässä, ja sit vahvistin säröllä ulvoo ja vinkuu kunnolla...

- Fenderin pleksi ja elektroniikka, paitsi mikit on Van Zandtin n. 15 vuotiaat alnico-mikit, resistanssit 6.3 kohm tallassa ja 5.9 kohm muissa.

- Fenderin talla, jossa teräksinen tallablokki. Kullattu kampi maksaa Thomannilla 30 e.

- Volume-potikassa treble bleed, mutta voin ottaa sen pois, jos et niistä tykkää

Alkuperäinen Pro Tone-kaula meni ajan oloon pikkusen propelliksi (tuli kylläkin kuulemma täysin käyttökuntoiseksi ihan vaan nauhoja sopivasti hiomalla; on erittäin harvinaista, että Pro Tone kaulojen kanssa on mitään ongelmia, eli Pro Toneja kyllä uskaltaa ostaa myös etänä, mutta niitä on aika harvoin saatavilla) eli korvasin sen hyväsoundisella Vintagen vaahterakaulayksilöllä. Pro Tonen sininen saarnibody näyttää luonnossa vihreähköltä päällyslakan kellastumisen vuoksi. Kuva 3 on lman salamaa.

Hyvistä aineksista ja hyvin tehtyjä Pro Toneja tehtiin Koreassa 1996 - 1998, mutta kun ne alko syödä liikaa Fenkun meksikaanien markkinoita, Fenkulla päätettiin lakkauttaa niiden tuotanto. Eli näitä mainioita saarnibodyjä on saatavissa vain noilta kolmelta vuodelta.

Pro Toneissa on jo varsin hyvä soundi orkkismikeilläänkin:

https://www.youtube.com/watch?v=2jBe50qziMA

https://www.youtube.com/watch?v=lBz0kBJrEus

https://www.youtube.com/watch?v=LEvGBXVl5ig

Osta tää piikkisika. Paras kotieläin, joka sulla on koskaan ollu!

Hinta 460 ¤. Gatorin flight casella 510 eurova, niin on turvallista lähettää vaikka kuuhun. Jos oot kova tinkimies/tinkinainen, saat täyspaketin tasarahalla, 5 hunttia.

(2) Vintage MIJ stratot kerkis jo mennä, mutta vielä ois yks jännä stratosukuinen Korean vintage vehjes jäljellä.

Makeet ilmavat vintage sinkkusoundit Samickin tuotoksesta brändille Star 4T noin vuodelta 1975 neljällä sinkulla. Eli EG-4T Teisco/Kawai-kopsu ja jo muutenkin hyvät puut on jo kehkeytyneet parhaimmilleen.

Mikit on kytketty siten, että vain kaulamikki on vastavaiheinen muiden kanssa, ja kullakin mikillä on nyt kunnostettu on/off kytkin. Eli kukin mikki yksin käyttäytyy niin kuin olettaa sopii, eli basson määrä lisääntyy ja atakki vähenee sitä mukaa, kun siirrytään mikeissä kaulaa kohti. Toinen Tone vaikuttaa kaulamikkiin ja seuraava Tone kaulamikin viereiseen mikkiin.

Samanvaiheisista kolmesta mikistä myös kaikki vaihtoehdot, joissa on 2 tai 3 mikkiä on yhtäaikaa päällä on erilaisia ja hyviä.

Kun vastavaiheinen kaulamikki on on yhtäikaa muiden kanssa päällä syntyy useita Brian May-tyyppisiä vastavaihesoundeja, riippuen siitä kuinka monta ja mitkä kolmesta samanvaiheisista mikeistä on päällä. Niillä on käyttöä mm. funky jutuissa ja sitten tietyissä särömeingeissä. Kaulamikin tonella voi säätää jokaista irti lähtevää vastavaihesoundia.

Monipuolisin "srato", joka mulla on koskaan ollu ilman, että pleksi on täynnä kytkimiä kuin piikkisika piikkejä, niin kuin tossa yläpuolella olevassa.

Tossa demotaan esikuvaa:

https://www.youtube.com/watch?v=Uer0xyeYlKc

Hinta 210 ¤.

Hinta: 1234 €

Osasto: SähkökitaratMuut
Paikkakunta: Kirkkonummi (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: Näkyy kirjautuneille
Sähköposti: 30caster@gmail.com
 

Ilmoituksen #1628178 kuva Ilmoituksen #1628178 kuva Ilmoituksen #1628178 kuva Ilmoituksen #1628178 kuva Ilmoituksen #1628178 kuva


Saman käyttäjän muut ilmoitukset

22.02.2021 Myydään: Kauloja ja mikkejä
21.02.2021 Myydään: Tayden Smooth; Celestion Gold ja Ruby alnicot
20.02.2021 Myydään: Siisti 70-luvun Made in Japan sss-saarnibody
30.12.2020 Myydään: Vintage point-to-point 2x6V6, 20 W, jousikaiku putkilla

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti