Muusikoiden.net
27.02.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHakuOmat ilmoituksetAsetuksetOhjeitaSäännöt
Palaute

Tori: Näytä ilmoitus (#1627908)


Myydään: EHX, Keeley, MXR  Lisätty: 16.02.2021
  Voimassa: 16.04.2021
Ilmoittaja: JanneT (#6222)Tulosta | Pikaviesti
On aika tyhjentää pedaalivarastoja. Myyntiin lähtevät seuraavat pedaalit:

- MXR Carbon Copy / 110¤
- EHX Riddle: Q Balls / 120¤
- EHX Microsynth / 180¤
- Keeley Abbey Chamber Verb / 150¤

Carbon Copy toimii, kuten pitääkin. Pedaalin sisältä säädettävää modulaatiota olen muuttanut mieleisekseni eli se ei ole tehdasasetuksella. Sehän on kuitenkin tarkoitus säätää mieleisekseen. Tämä onnistuu ihan tavallisella ruuvimeisselillä. Kunto ok. Pohjassa naarmuja sekä jälkiä velcrosta.

Riddle: Q Balls on envelope filtteri / wah-wah / auto wah. Jos pedaaliin kytkee erillisen expression pedaalin, muuttuu pedaali manuaalikäyttöiseksi; muussa tapauksessa efekti toimii automaatilla. Sisään on rakennettu myös distortion, joka kytkeytyy filtterin kanssa päälle. Distortionin määrä säädetään pedaalin sisältä halutuksi. Onnistuu tavallisella ruuvimeisselillä. Mukaan tulee alkuperäinen Boss-tyyppinen virtalähde. Made in USA. Kunto ok. Maalipinnassa muutamia naarmuja.

Microsynth mukailee analogisynasoundeja ja onnistuu siinä ihan uskottavasti etenkin livekäytössä. Pedaali on monofoninen, joten se kykenee käsittelemään vain yhden äänen kerrallaan: ei siis toimi esim. soinnuilla. Pedaalin trigger-herkkyys säädetään sisältä ruuvimeisselillä: yksikelaiset ja humbuckerit vaativat kokemukseni mukaan eri herkkyyden. Mukaan tulee alkuperäinen Boss-tyyppinen virtalähde. Made in USA. Kunto ok. Maalipinnassa muutamia naarmuja. Pohjassa jälkiä velcrosta.

Abbey Chamber Verb jäljittelee Abbey Road studion kaikuhuoneen soundia. Kyseessä on mielestäni siis enemmän echo kuin reverb-pedaali, mutta tämä on liene makukysymys. Pedaali on poistunut tuotannosta. Made in USA. Kunto hyvä.

Kaikkia pedaaleita on mahdollista testata sovitusti kotonani Maunulassa.

Hinta: 1234 €

Osasto: Efektit, pedaalitKitara
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Sähköposti: tschokkinen@gmail.com
 

Ilmoituksen #1627908 kuva Ilmoituksen #1627908 kuva


Saman käyttäjän muut ilmoitukset

16.02.2021 Myydään: Moog Mother-32

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti