Muusikoiden.net
27.02.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHakuOmat ilmoituksetAsetuksetOhjeitaSäännöt
Palaute

Tori: Näytä ilmoitus (#1623853)


Myydään: Yamaha Oak Custom Silver Sparkle (Fusion) setti  Lisätty: 02.02.2021
  Voimassa: 02.04.2021
Ilmoittaja: harpist (#43139)Tulosta | Pikaviesti
Kun musisoinnin vakavuus ja soittotaidon aste alkavat asettamaan rumpukalustolle omat laatu- ja soundivaatimuksensa - vaihtoehdot käyvät todella vähiin. Tämä nyt myyntiin asettamani rumpukalusto kuuluu laadultaan ja soundiltaan markkinoiden parhaimpiin, mitä koskaan on valmistajan toimesta tarjolle tuotu. Yamahan aito ”Oak Custom” Japan setti … kunto edelleen priima.

Ostopäivästä (uudesta) asti samassa paikassa seissyt, ainoastaan siis kertaalleen kasattu, ei keikkailtu, virheetön, uutta vastaava, jo kulttimaineenkin saanut; haluttu made in Japan : Yamaha Oak Custom Silver Sparkle setti. Rumpusetti on toiminut saman äänitilan rumpukalustona hankinnasta asti ja soundi taipuu tanssirytmeistä rockin kautta aina hienovaraiseen bluesiin ja jatsiin.

Käy ”goggeloimassa” tämän aikoinaan loppuunmyydyn ”Oak Custom” rumpusetin arviot ja vakuuttaudu setin laadusta.

Huomaa myös, että Yamaha lanseerasi ”Hybrid Oak series” sarjan korvaamaan aidon ”Oak Custom” sarjan jättämää kysyntää. Valitettavasti valmistusmaaksi vaihtui ”Made In China” ja tammen lisäksi valmistukseen käytetään nykyään myös fenoolihartsilevyjä. Ilmeisesti muutoin ei enää saatu tehtyä aitoja ”Oak” sarjan settejä, tuotantokustannusten noustessa alkuperämaassa (Japan) liian korkeaksi. Voitte vain kuvitella laadun eroavaisuuksia China ja Japan tuotannon välillä. Kiina Oak shell-setin (=pelkät pytyt) hintaluokka ~3000¤ . Nyt tarjolla koko rumpusetti – made in Japan – kohtuu kustannuksin.

Ottamani ”myynti” kuvat hävisivät jonnekin bittiavaruuteen, enkä löytänyt kuin yhden kuvan arkistoistani, mutta käytännössä rummut ovat siis täysin uutta vastaavat.

10” x 8
12” x 9
14” x 14 (Lattia)
20” x 17 (Basari)
14” x 5,5 (Snare)
Orig. Yamaha pro sarjan bassopedaali
Orig. Yamaha pro sarjan virveliteline
3 x Orig. Yamaha pro sarjan puomi / suora peltiteline
Orig. Yamaha pro sarjan Hihat teline
Kalvot edelleen käyttökelpoiset Remo Weatherking Vintaget (Usa)
(Pellit eivät seuraa kaupassa mukana)

Oak Custom rumpusettiä kuvaavaksi sloganiksi muodostui; ” et tiedä edes mitä olet menettänyt, jos et ole päässyt milloinkaan kokeilemaan Yamahan Oak Custom settiä ”.

Hintapyyntö em. setille 2000 ¤ … kysynnästä (=tarjouksista) riippuen voidaan mennään plussaa tai miinusta suuntaan taikka toiseen, mielialan mukaan. Valitettavasti täytyy sanoa EI, vaihto-ehdotuksille.

Johtuen ”elämäntilanteestani” – mennään pikaviesteillä näin aluksi. Jouduttaa asiaa, jos laitat puhelinnumerosi mahdolliseen pikaviestiin mukaan.

Hinta: 2000 €

Osasto: RummutSetit
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
 

Ilmoituksen #1623853 kuva

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti