Muusikoiden.net
26.01.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHakuOmat ilmoituksetAsetuksetOhjeitaSäännöt
Palaute

Tori: Näytä ilmoitus (#1609415)


Myydään: Tehdäänkö kasetti?  Lisätty: 07.12.2020
  Voimassa: 04.02.2021
Ilmoittaja: Jucciz (#12635)Tulosta | Pikaviesti
Moronääs!

Tahtooko bändisi tulla taltioimaan hengentuotteitaan leppoisaan ja inspiroivaan ilmapiiriin? Täällä Kangasalla se onnistuu - ja mikä parasta: talon puolesta löytyy niin paljon soittokamaa, että periaatteessa riittää kunhan raahaudutte itse paikalle. Luonnollisesti omaa soittovälineistöä saa ja kannattaakin tuoda sen verran kuin tahtoo.

Raitoja saadaan sisään kerralla 28 (joista 24 mikkikanavia), mikä riittää koko bändille, jos studiolive kiinnostaa. Äänityskalusto mikrofoneineen ja etuasteineen on laadukas ja hartaudella koottu. Äänitysympäristönä toimii Logic Pro X ja muuntimina RME:t. Kuuntelupuolelta löytyy AKG:n suljettuja luureja, toki omiakin saa tuoda halutessaan. Erilliset stereokuuntelut saadaan koko porukalle.

Kitaravahvistimia on tarjolla talon puolesta parikymmentä alkaen vuodesta 1960: klassikoita on tarjolla vaikka millä mitalla - ja monihan näistä toimii bassollekin mainiosti. Myös kaiutinkaappeja on tarjolla toistakymmentä: vahvareiden ja kaappien luova yhdistely onnistuu kaapin tehonkeston rajoissa.

Rumpusettejä löytyy kolme (Sakae Trilogy, Ludwig Classic Maple ja Premier Club), virveleitä kolme sekä telineitä tyypillisiin tarpeisiin. Laadukkaita peltejä (Zildjian, Paiste, Bosphorus) löytyy myös: useampi crash, kolmet haitsut ja kolme rideä - saa lainata kunhan ei säre.

Lyömäsoittimia (mm. bongot, shakereita, marakasseja, tamburiineja, lehmänkelloja, triangeli, cabasa, clavesit, kellopeli) on tarjolla niin ikään. Ja mikä parasta: mm. Kummelista tuttu Gerhard Rihmakallon bändin rumpalin 40" gongi on vapaassa käytössä - se sopii biisiin kuin biisiin yhtä hyvin, eikä sitä varmasti löydy muista studioista!

Käytössänne on myös Yamaha M108 -pystypiano, Rolandin RD600-digitaalipiano, A-33-masterkiippari sekä JV-1010-synamoduuli pianolaajennuskortilla. Sähkökitaroita on tarjolla kymmenkunta, samoin kaksi sähköbassoa sekä Larrivéen akustinen kitara. Plugaripuolelta löytyy herkkuja mm. Brainworxilta, Black Rooster Audiolta, Lindell Audiolta, Soundtoysilta, SPL:ltä ja Wavesilta, softainstrumentteina taas tyypillisimmät kiipparit ja mm. kattava orkesterikirjasto.

Mitä inhimillisiin tarpeisiin liittyviin fasiliteetteihin tulee, puitteisiin kuuluvat paitsi keittiö, kaksi vessaa ja suihku, myös ehkäpä Suomen paras puulämmitteinen ulkosauna sekä grillikatos. Majoitus ja saunominen on tilanteesta riippuen niin ikään neuvoteltavissa.

Koskapa musiikki on minulle intohimo eikä pelkkä tekninen suoritus, halutessanne voin tarjota myös tuotannollisia, sovituksellisia ja soundipoliittisia ehdotuksia, jotta musiikistanne saataisiin entistäkin mielenkiintoisempaa. Mitään näistä en kuitenkaan väkisin tyrkytä, pelko pois.

Täältä löytyy iso liuta tekeleitä, jotka olen itse soittanut, äänittänyt ja miksannut täällä:
https://soundcloud.com/jucciz

Tarkempi kalustolistaus löytyy täältä:
http://jucciz.com/laitteet.html

Tyylillisesti erityisesti kaikenkarvainen pop/rock/blues/jazz/country/progevaikutteinen musiikki sen lukuisine vivahteineen on tuttua, kaikenlaisia pöhköilyjä unohtamatta, samoin akustisemmat projektit. SoundCloud-pätkien perusteella pääsee aika hyvin jyvälle, millaista täällä ainakin on mahdollista tehdä.

Ellei erikseen muuta sovita, saatte lopuksi mukaanne raakaraidat tai Logic-session. Mikäli haluatte, että myös miksaan projektin, sekin käy. Miksaus on oma erillinen työvaiheensa ja toimeksiantonsa ja se käynnistyy vasta kun kaikki raidat on äänitetty ja artisti on poistunut. Toki artistin kommentit huomioidaan miksauksen edetessä.

Normaalitilanteessa äänityssession maksimikesto on perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltaan, joten peliaikaa jää turnauskestävyydestä ym. seikoista riippuen n. 15-25 tuntia. Jossain välissä on terveellistä myös nukkua, olen oppinut. Lyhyemmät, muutaman tunnin sessiot onnistuvat arkisinkin.

Kokonaishinta määräytyy ennen kaikkea projektin luonteen ja keston sekä talon kaluston käyttöasteen mukaan.

Yhteydenotot sähköpostilla (jucciz ät gmail piste com).

Hinta: 270 €

Osasto: Äänitys- ja livepalvelutMuut
Paikkakunta: Kangasala (Länsi-Suomen lääni)
 

Ilmoituksen #1609415 kuva Ilmoituksen #1609415 kuva Ilmoituksen #1609415 kuva Ilmoituksen #1609415 kuva Ilmoituksen #1609415 kuva


Saman käyttäjän muut ilmoitukset

21.12.2020 Myydään: Reamp-palveluita hulppean vahvistinvalikoiman läpi
13.12.2020 Myydään: Muutama kaiutin
13.12.2020 Myydään: Laatuputkia
13.12.2020 Myydään: Tarjotaan vuokralle todella laadukas 28-raitainen äänityskalusto
13.12.2020 Myydään: Putkien mittauspalveluita
13.12.2020 Myydään: Komppilappuja keikkakäyttöön
07.12.2020 Myydään: Megadeth: Rust in Peace ja Countdown to Extinction

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti