Muusikoiden.net
21.01.2022
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHakuOmat ilmoituksetAsetuksetOhjeitaSäännöt
Palaute

Tori: Näytä ilmoitus (#1609415)


Myydään: Tehdäänkö kasetti?  Lisätty: 10.12.2021
  Voimassa: 07.02.2022
Ilmoittaja: Jucciz (#12635)Tulosta | Pikaviesti
Moronääs!

Tahtooko bändisi tulla taltioimaan hengentuotteitaan leppoisaan ja inspiroivaan ilmapiiriin? Täällä Kangasalla se onnistuu - ja mikä parasta: talon puolesta löytyy niin paljon soittokamaa, että periaatteessa riittää kunhan raahaudutte itse paikalle. Luonnollisesti omaa soittovälineistöä saa ja kannattaakin tuoda sen verran kuin tahtoo.

Raitoja saadaan sisään kerralla 28 (joista 24 mikkikanavia), mikä riittää koko bändille, jos studiolive kiinnostaa. Äänityskalusto mikrofoneineen ja etuasteineen on laadukas ja hartaudella koottu. Äänitysympäristönä toimii Logic Pro X ja muuntimina RME:t. Erilliset stereokuuntelut saadaan helposti ainakin kuudelle.

Kitaravahvistimia on tarjolla talon puolesta parikymmentä alkaen vuodesta 1960: klassikoita on tarjolla vaikka millä mitalla - ja monihan näistä toimii bassollekin mainiosti. Myös kaiutinkaappeja on tarjolla toistakymmentä: vahvareiden ja kaappien luova yhdistely onnistuu kaapin tehonkeston rajoissa. Rumpusettejä on kolme, virveleitä neljä sekä telineitä tyypillisiin tarpeisiin.

Lyömäsoittimia (mm. bongot, shakereita, marakasseja, tamburiineja, lehmänkelloja, triangeli, cabasa, clavesit, kellopeli) on tarjolla niin ikään. Ja mikä parasta: mm. Kummelista tuttu Gerhard Rihmakallon bändin rumpalin 40" gongi on vapaassa käytössä - se sopii biisiin kuin biisiin yhtä hyvin, eikä sitä varmasti löydy muista studioista!

Käytössänne on myös Yamaha M108 -pystypiano, Rolandin RD600-digitaalipiano, A-33-masterkiippari sekä JV-1010-synamoduuli pianolaajennuskortilla. Sähkökitaroita on tarjolla kymmenkunta, samoin kaksi sähköbassoa sekä Larrivéen akustinen kitara. Plugaripuolelta löytyy herkkuja mm. Brainworxilta, Black Rooster Audiolta, Lindell Audiolta, Soundtoysilta, SPL:ltä ja Wavesilta, softainstrumentteina taas tyypillisimmät kiipparit ja mm. kattava orkesterikirjasto.

Mitä inhimillisiin tarpeisiin liittyviin fasiliteetteihin tulee, puitteisiin kuuluvat paitsi keittiö, kaksi vessaa ja suihku, myös ehkäpä Suomen paras puulämmitteinen ulkosauna sekä grillikatos. Majoitus ja saunominen on tilanteesta riippuen niin ikään neuvoteltavissa.

Koskapa musiikki on minulle intohimo eikä pelkkä tekninen suoritus, halutessanne voin tarjota myös tuotannollisia, sovituksellisia ja soundipoliittisia ehdotuksia, jotta musiikistanne saataisiin entistäkin mielenkiintoisempaa. Mitään näistä en kuitenkaan väkisin tyrkytä, pelko pois.

Täältä löytyy iso liuta tekeleitä, jotka olen itse soittanut, äänittänyt ja miksannut täällä:
https://soundcloud.com/jucciz

Tarkempi kalustolistaus löytyy täältä:
http://jucciz.com/laitteet.html

Tyylillisesti erityisesti kaikenkarvainen pop/rock/blues/jazz/country/progevaikutteinen musiikki sen lukuisine vivahteineen on tuttua, kaikenlaisia pöhköilyjä unohtamatta, samoin akustisemmat projektit. SoundCloud-pätkien perusteella pääsee aika hyvin jyvälle, millaista täällä ainakin on mahdollista tehdä.

Ellei erikseen muuta sovita, saatte lopuksi mukaanne raakaraidat tai Logic-session. Mikäli haluatte, että myös miksaan projektin, sekin käy. Miksaus on oma erillinen työvaiheensa ja toimeksiantonsa ja se käynnistyy vasta kun kaikki raidat on äänitetty ja artisti on poistunut. Toki artistin kommentit huomioidaan miksauksen edetessä.

Normaalitilanteessa äänityssession maksimikesto on perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltaan, joten tehollista peliaikaa jää turnauskestävyydestä ym. seikoista riippuen n. 15-25 tuntia. Jossain välissä on terveellistä myös nukkua, olen oppinut. Lyhyemmät, muutaman tunnin sessiot onnistuvat arkisinkin.

Kokonaishinta määräytyy ennen kaikkea projektin luonteen ja keston sekä talon kaluston käyttöasteen mukaan.

Yhteydenotot sähköpostilla (jucciz ät gmail piste com).

Hinta: 270 €

Osasto: Äänitys- ja livepalvelutMuut
Paikkakunta: Kangasala (Länsi-Suomen lääni)
 

Ilmoituksen #1609415 kuva Ilmoituksen #1609415 kuva Ilmoituksen #1609415 kuva Ilmoituksen #1609415 kuva Ilmoituksen #1609415 kuva


Saman käyttäjän muut ilmoitukset

25.12.2021 Myydään: Reamp-palveluita hulppean vahvistinvalikoiman läpi
25.12.2021 Myydään: Ibanez Tube King Compressor TC999
22.12.2021 Ostetaan: Pekka Pohjola: Visitation (Svart Records)
16.12.2021 Myydään: Muutama kaiutin
16.12.2021 Myydään: Laatuputkia
16.12.2021 Myydään: Tarjotaan vuokralle todella laadukas 28-raitainen äänityskalusto
16.12.2021 Myydään: Putkien mittauspalveluita
16.12.2021 Myydään: Komppilappuja keikkakäyttöön

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti