Muusikoiden.net
17.01.2021
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHakuOmat ilmoituksetAsetuksetOhjeitaSäännöt
Palaute

Tori: Näytä ilmoitus (#1608622)


Myydään: DIY-pedaalien joulurieha, teemana FUZZ  Lisätty: 04.12.2020
  Voimassa: 01.02.2021
Ilmoittaja: AR-1N (#208222)Tulosta | Pikaviesti
Myydään viime aikoina korona-ahdistuksen torjumiseksi synnytettyjä pedaaleja. Tehty DIY-hengessä alkuperäisien esikuviensa kytkentäkaavioita ja osavalintoja kunnioittaen. Uskallan väittää, että pedaalin hinta-/laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan. Järkeviä tarjouksia kuunnellaan ja jos useampi pedaali kiinnostaa samalta istumalta niin hintaakin voidaan sorvata ns. kohdilleen.

Pedaalit ylhäältä alas / vasemmalta oikealle:

Mutantes (REGULUS VIII / MUTANTES FUZZ) *MYYTY*
Hyvällä tavalla todella räkäinen klassikko, Os Mutantes yhtyeen nimikko-soundin takana. Alkuperäisessä pelkkä Volume-potikka, tässä lisäksi Body-potikka, jolla soundiin saa lisää lihaa luiden ympärille
*MYYTY*

Low Sound Desert (SRS EQ EXCITER) *MYYTY*
Raskaampi klassikko-fuzz, jossa alkuperäisen hengessä NOS 2N3565 -transistorit. Alkuperäisessä pedaalissa oli vain Volume- ja Tone-säädöt, tässä myös lisäksi Gain-potikka. Tone-potikalla päästään kiinni sellaisiin alataajuuksiin, että heikompaa hirvittää
*MYYTY*

Buzz Face (FUZZ FACE germanium / Hendrix’ specs) *MYYTY*
Tämä, Tone Bender ja Big Muff eli pyhä kolminaisuus. Tässä ollaan menty NOS-hengessä alusta loppuun. Transistoreina valikoidut NOS AC128-germaniumit (biasoitu optimiin), Vishay BC ja Roederstein konkat sekä ajan hengen mukaiset hiilimassavastukset. Lisäksi tehty napaisuuden kääntö, eli menee ns. normipedaalien mukana samaan virtaketjuun PNP-transistoreista huolimatta. Speksit pikkuisen modattu eli väitetysti yleisimpien Hendrix-säätöjen mukaiset. Tällä saadaan Gain-potikka pysymään kiltisti mukana tappiin asti ilman, että katto tulee vastaan jo klo kolmen jälkeen.

Puristit huom! Teen myös enemmän kuin mielelläni klassikkoista patteri-versioita ja myös ilman lediä, koska kyllähän näistä ilman valoakin kuulee, milloin ne ovat päällä.
*MYYTY*

Boogie Nights (SHIN-EI FY2 COMPANION FUZZ) *MYYTY*
Maailman “vittumaisimmaksi” fuzziksi kutsuttu klassikko. Soundissa on enemmän repivään velcroa kuin Thomannin tukkurullassa. Alkuperäisen volume drop -ongelma ratkaistu kytkentään lisätyllä transparentilla post boostilla. Alkuperäisen Volume- ja Fuzz-säätöjen lisäksi tähän toteutettu Mid Scoop -modaus omalla säätöpotikalla, jolla alkuperäinen pedaali muuttui kertaheitolla monipuoleisemmaksi
*MYYTY*

Scarface (D*A*M* MEATHEAD) *MYYTY*
Tämä yksinuppisten fuzzien aatelia oleva High gain -pedaali tuskin hirveästi esittelyjä kaipaa. Kytkentänä suhteellisen yksinkertainen, mutta potkua riittää silti ns. riittävästi. Klassikko tämäkin. Volume-säätö (Gain säädettävissä kitaran Volume-potikalla)
*MYYTY*

Fear (HOVERCRAFT IONOSTROFEAR) “The Sound of Uranium” *MYYTY*
Henki jokaisella solullaan sanaa ”stoner” mutta Sleep-fanitkin lienevät tyytyväisiä. Iso ja raskas soundi ilman isoa ja raskasta koteloa (sellaiseenkin tämä toki niin haluttaessa on toteutettavissa). Säädöt Volume, Gain ja Tone. Huom! kokeilin koteloon pientä relikointia ja lopputulos on nähtävissä eli hinnasta on otettu pois sen ja joulun kunniaksi 5 euroa
*MYYTY*

Tree of Life (RITUAL)
DIY pedaali Ritual fuzziin perustuen. Raskastakin raskaampi yksinuppinen paholainen, jonka esikuva on aikoja sitten loppuunmyyty. Kytkentänä suhteellisen yksinkertainen, mutta tuhtisoundinen laatikko. Volume-säätö (Gain säädettävissä kitaran Volume-potikalla)
60 EUR

Osista yleisesti: (ellei kuvauksessa muuta mainita):
- Alphan potikat
- Switchcraft- tai Neutrik-jakit
- Alpha, Hongh tai Blue-jalkakytkin
- Evox-, JB Caps-, Nichicon-, Panasonic-konkat
- Metallikalvo- tai hiilimassavastukset

Pedaalit toimivat 9V-verkkovirralla, negatiivinen maa. Sähköissä lisäksi erillinen häiriönpoistaja (ei väritä soundia)

Pedaaleja on mahdollista testata viikon tyytyväisyystakuulla (Voit palauttaa pedaalin ja saat rahasi takaisin, olettaen, että palauttamasi pedaali on uudenveroisessa kunnossa)

Vastuu pedaalien käytöstä siirtyy kaupan yhteydessä ostajalle.

Lisäinfoa viesteillä (Whatsapp myös OK).

Hinta: 50 €

Osasto: Efektit, pedaalitKitara
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: Näkyy kirjautuneille
Sähköposti: Näkyy kirjautuneille
 

Ilmoituksen #1608622 kuva


Kommentit

Ei kommentteja. Lisää kommentti!

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti