Muusikoiden.net
26.09.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHakuOmat ilmoituksetAsetuksetOhjeitaSäännöt
Palaute

Tori: Näytä ilmoitus (#1520932)


Muu: Guru studio Joensuussa  Lisätty: 03.08.2020
  Voimassa: 01.10.2020
Ilmoittaja: Huikki (#3610)Tulosta | Pikaviesti
Guru studio Joensuussa koostuu kahdesta soittotilasta ja tarkkaamosta. Kahdessa erikokokoisessa soittotilassa onnistuvat monenlaiset äänitykset. Taajuusvasteiltaan studion kaikki tilat ovat tasaisia ja akustisilta ominaisuuksiltaan korkealaatuisia. Kaikista tiloista on näköyhteys toisiinsa ja molempia soittotiloja voi käyttää yhtäaikaa, esimerkiksi koko bändin äänityksiin.

Mikrofonivalikoimaan kuuluu paljon laadukkaita ja jopa harvinaisia mikrofoneja. Mm. 3 kappaletta legendaarisia Neumann U67 -mikrofoneja. Huippuluokan mikit pariutuvat mukavasti vaikkapa varsin mainioiden SSL -etuasteiden ja Teletronix LA-2:n kanssa. Muita maininnan arvoisia mikrofoneja ovat esimerkiksi Neumann U89, Sennheiser 441, AKG 451, AKG 414, Shure SM57, Cascade Fathead monen muun ohella.

Tarkkaamon laitteisto on nykyaikainen paketti vastaamaan koko ajan monipuolistuvaa äänituotannon tarvetta. Järjestelmän pohjana toimii Pro Tools 2019 ja AD/DA-muuntimena käytetään Universal Audio Apollo 16X. Etuasteita on monenlaisia: 12 kanavaa SSL:ää, 2 Green pre:tä, 8 Audienttia ja Universal audio Twin Unison preampeilla. Patch bayn kautta signaalitielle on kytkettävissä mm. Teletronix LA-2, Eventide Omnipressor, Orban EQ, DBX 160A ym. Signaalin käsittelyyn löytyy sekä analogista että digitaalista hardwarea, tarpeen ja mielihalun mukaisesti. Sisääntulokanavia on 26 kappaletta. Kanavamäärä mahdollistaa helposti yhtäaikaa vaikka kokonaisen bändin äänittämisen.

Miksaaminen on mahdollista sekä plugineilla ja hardwarella, tarvittaessa molemmilla yhtäaikaa. Fyysiset laitteet on mahdollista kytkeä Pro toolsin insertteihin patch bayn kautta.

Tarkkaamossa on kahdet eri referenssimonitorit. Pääasiallisina kaiuttimina toimivat Adam S3X:t ja referenssikaiuttimena Yamahan NS10:t. Vaihtoehtoina löytyy Geneleciä, KRK VXT-series ja ADAMin muita malleja.

Äänisuunnittelu- ja musiikkituotantotyöt tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti, juuri siinä laajudessa mikä asiakkaan tarve on. Olipa kysymys yhden kappaleen tai jinglen suunnittelusta ja äänityksestä, täysin valmiista, masteroidusta albumista tai lyhytelokuvan äänimaailman suunnittelusta, meiltä saat kaiken avaimet käteen-periaatteella! Lopputuotteen voit saada digitaalisena tarvittavassa tiedostomuodossa. Tarvittaessa avustamme musiikkisi toimittamisessa erilaisiin striimauspalveluihin, kuten esimerkiksi Spotify ja Apple Music. Studiota voi myös vuokrata omaan käyttöön pelkällä käyttöopastuksella tai äänittäjän kanssa. Voit tulla paikalle halutessasi vaikka pelkän idean kanssa!

www.gurut.fi
https://www.facebook.com/gurustudiojoensuu/
Osasto: Äänitys- ja livepalvelutKaupalliset
Paikkakunta: Joensuu (Itä-Suomen lääni)
Sähköposti: heikki@gurut.fi
 

Ilmoituksen #1520932 kuva Ilmoituksen #1520932 kuva Ilmoituksen #1520932 kuva


Kommentit

Ei kommentteja. Lisää kommentti!


Saman käyttäjän muut ilmoitukset

03.08.2020 Myydään: Räkkilaitteita
03.08.2020 Myydään: Räkkilaitteita

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti