Muusikoiden.net
04.04.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHakuOmat ilmoituksetAsetuksetOhjeitaSäännöt
Palaute

Tori: Näytä ilmoitus (#1504837)


Myydään: Tehdäänkö kasetti?  Lisätty: 11.03.2020
  Voimassa: 09.05.2020
Ilmoittaja: Jucciz (#12635)Tulosta | Pikaviesti
Moronääs!

Tahtooko bändisi tulla taltioimaan hengentuotteitaan leppoisaan ja inspiroivaan ilmapiiriin? Täällä Kangasalla se onnistuu - ja mikä parasta: talon puolesta löytyy niin paljon soittokamaa, että periaatteessa riittää kunhan raahaudutte itse paikalle. Luonnollisesti omaa soittovälineistöä saa ja kannattaakin tuoda sen verran kuin tahtoo.

Raitoja saadaan sisään kerralla 28 (joista 20 mikkikanavia), mikä riittää koko bändille, jos studiolive kiinnostaa. Äänityskalusto on laadukas ja hartaudella koottu: etuasteet aivan huippuja ja mikrofonit mahtavia. Äänitysympäristönä toimii Logic Pro X ja muuntimina RME:t. Kuuntelupuolelta löytyy AKG:n suljettuja luureja, toki omiakin saa tuoda halutessaan. Erillisiä stereokuunteluita saadaan rakennettua viisi kappaletta.

Kitaravahvistimia on tarjolla talon puolesta parikymmentä alkaen vuodesta 1960: klassikoita on tarjolla vaikka millä mitalla - ja monihan näistä toimii bassollekin mainiosti. Myös kaiutinkaappeja on tarjolla toistakymmentä: vahvareiden ja kaappien luova yhdistely onnistuu kaapin tehonkeston rajoissa.

Rumpusettejä löytyy kolme (Sakae Trilogy, Ludwig Classic Maple ja Premier Club), virveleitä kolme sekä telineitä tyypillisiin tarpeisiin. Laadukkaita peltejä (Zildjian, Paiste, Bosphorus) löytyy myös: useampi crash, kolmet haitsut ja kolme rideä - saa lainata kunhan ei säre.

Lyömäsoittimia (bongot, shakereita, marakasseja, tamburiineja, lehmänkelloja, triangeli, kellopeli) on tarjolla niin ikään. Ja mikä parasta: mm. Kummelista tuttu Gerhard Rihmakallon bändin rumpalin 40" gongi on vapaassa käytössä - se sopii biisiin kuin biisiin yhtä hyvin, eikä sitä varmasti löydy muista studioista!

Paikan päältä löytyy myös laadukas ja vireessä oleva Yamaha M108 -pystypiano, valmistettu Japanissa 1989 sekä Roland RD600 -digitaalipiano. Lisäksi laadukkaita sähkökitaroita on tarjolla kymmenkunta, samoin kaksi sähköbassoa sekä akustinen kitara - näidenkin käytöstä voidaan sopia.

Mitä inhimillisiin tarpeisiin liittyviin fasiliteetteihin tulee, puitteisiin kuuluvat paitsi keittiö, kaksi vessaa ja suihku, myös ehkäpä Suomen paras puulämmitteinen ulkosauna sekä grillikatos. Majoitus on tilanteesta riippuen niin ikään neuvoteltavissa. Katsotaan tämä tarkemmin tapauskohtaisesti.

Koskapa musiikki on minulle intohimo eikä pelkkä tekninen suoritus, halutessanne voin tarjota myös tuotannollisia, sovituksellisia ja soundipoliittisia ehdotuksia, jotta musiikistanne saataisiin entistäkin mielenkiintoisempaa. Osaamiseni puitteissa voin tarjota myös soitannollista panostani. Mitään näistä en kuitenkaan väkisin tyrkytä, pelko pois.

Täältä löytyy iso liuta tekeleitä, jotka olen itse soittanut, äänittänyt ja miksannut täällä:
https://soundcloud.com/jucciz

Tarkempi kalustolistaus löytyy täältä:
https://muusikoiden.net/artikkelit/1862

Tyylillisesti erityisesti kaikenkarvainen pop/rock/blues/jazz/country/progevaikutteinen musiikki sen lukuisine vivahteineen on tuttua, kaikenlaisia pöhköilyjä unohtamatta, samoin akustisemmat projektit. SoundCloud-pätkien perusteella pääsee aika hyvin jyvälle, millaista täällä ainakin on mahdollista tehdä.

Ellei erikseen muuta sovita, saatte lopuksi mukaanne raakaraidat tai Logic-session. Mikäli haluatte, että myös miksaan projektin, sekin käy. Miksaus on joka tapauksessa oma erillinen työvaiheensa ja toimeksiantonsa - ja se käynnistyy vasta kun kaikki raidat on äänitetty ja artisti on poistunut. Toki artistin kommentit huomioidaan.

Normaalitilanteessa äänityssession maksimikesto on perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltaan, joten peliaikaa jää turnauskestävyydestä ym. seikoista riippuen n. 15-25 tuntia. Jossain välissä on terveellistä myös nukkua, olen oppinut. Lyhyemmät, muutaman tunnin sessiot onnistuvat arkisinkin.

Kokonaishinta määräytyy ennen kaikkea projektin luonteen ja keston sekä talon kaluston käyttöasteen mukaan, mutta heitetään tuohon hintakenttään vaikkapa summittainen 300 euroa. Nämä tarkentuvat tapauskohtaisesti.

Yhteydenotot aluksi pikaviestillä tai sähköpostilla (jucciz ät gmail piste com).

Hinta: 300 €

Osasto: Äänitys- ja livepalvelutHarrasteet
Paikkakunta: Kangasala (Länsi-Suomen lääni)
 

Ilmoituksen #1504837 kuva Ilmoituksen #1504837 kuva Ilmoituksen #1504837 kuva Ilmoituksen #1504837 kuva Ilmoituksen #1504837 kuva


Saman käyttäjän muut ilmoitukset

23.03.2020 Myydään: Megadeth: Rust in Peace ja Countdown to Extinction
11.03.2020 Ostetaan: dB Technologies 210D -aktiivikaiutin
17.02.2020 Myydään: Reamp-palveluita hulppean vahvistinvalikoiman läpi
16.02.2020 Ostetaan: Ludwig Classic Maple 18x16" (14x14") lattiatomi Salesman Sparkle
13.02.2020 Myydään: Komppilappuja keikkakäyttöön
13.02.2020 Myydään: Putkien mittauspalveluita
13.02.2020 Myydään: Tarjotaan vuokralle todella laadukas 28-raitainen äänityskalusto
13.02.2020 Myydään: Laatuputkia
13.02.2020 Myydään: Muutama kaiutin

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti