Muusikoiden.net
16.12.2018
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHakuOmat ilmoituksetAsetuksetOhjeitaSäännöt
Palaute

Tori: Näytä ilmoitus (#1417533)


Myydään: OSTAN / MYYN / VAIHDAN; Pedaalit & Vahvarit :)  Lisätty: 06.12.2018
  Voimassa: 22.12.2018
Ilmoittaja: Luuviulu (#84233)Tulosta | Pikaviesti
-OSTAN toisinaan vaikka YLI-Hintaan Pedaaleja, ja toisinaan MYYN myös ALI-Hintaan. -Selitys näin älyttömälle kaupankäyntityylille on se, että raha on mul täysin sivuseikka, kunhan saan sen Purkin jota haluan nopeasti käsiini, ni vaikka sit ylihintaan, jos ei muuten, ni se on pääasia ja myyn alihinnal siks, jotta mul sil hetkel turha Pedaali lähtee pois kämpäst tilaa viemäst, ni täl tyylilhän se tavara nopeiten vaihtuu ja vain se, on tärkeintä!! :) -Joten ottakaa ehdottomasti rohkeasti yhteyttä!!! :) :)

ERITYISEN NOPEASTI TARVITSEN nämä Tölkit;
- Boss CB-1x 5kpl
- Boss GE-7 5kpl
- Boss GE-20 2kpl
- Boss CE-2 Taiwan 1kpl
- Boss BF-2 Japan 1kpl
- Boss BD-2 1kpl
- Boss TU-3 5kpl
- Boss TU-2 5kpl

OSTAN myös nämä allamainitut Pedaalit:
-EarthQuaker Devices: Ghost Echo / Levitation Reverb / Afterneath Reverb / Avalanche Run, Stereo Delay & Reverb / Disaster Transport SR Delay & Reverb

-Keeley Dark Side / Keeley Dark Side v2

-Dunlop Jimi Hendrix Sig. Wah JH1D

-Danelectro Dan Echo

-MXR Dyna Comp

-Catalinbread: Talisman / Belle Epoch Deluxe

-E. Harmonix: KAIKKI Big Muff:it ostan, jotka on tehty ennen vuotta 1990 / Mel 9 / Deluxe Memory Man (Etsin VAAN sitä 5-säätönappulaist vintage-versiota)

-Fender: Blender Deluxe / Dimension IV Sound Expander / Uuden tuotannon KAIKKI Reverb / Delay / Echo- Pedaalit on Ostoslistalla :)

-Jack Deville: Supermoon / Electronics Mod Zero

-Mr Black: Eterna Gold Motified / Ambient Echoverb / Eterna

-Empres -Kaiku-värkit ostan kaik :)

-BOSS & ROLANDi;n BB1X, SD-1W, BF-2, DD-2, DM-1, DM-300 AD-10, VE-8, BF-2 RW-500

-HUOM! -Tarjoa rohkeasti Maailman parhaimmistoon kuuluvia Reverb / Echo / Delay -Pedaaleja!!! :) -Käy kuitenkin ensin Profiili-Sivullani, siellä on lueteltu omistamani Vehkeet ja noita Pedaalejakin lienee arviolta 250-300kpl, ni et sitten suotta tuhlaa aikaa myyntiyrityksessä Pedaaliisi, kun jos mul sattumalta onkin se jo, ni näin säästyy molemmilta aikaa ja vaivaa! :)

MYYN / ANNAN halutessasi seuraavat Kitara-Efektini osamaksuna etsimilleni Pedaaleilleni. Välirahat vaihdoissa luonnollisesti tilanteen mukaan molemminpuolin :)

- Boss Auto-Wah AW-2 hinta 50e.

- Boss:in BASSO-Pedaaleja turhina, hyväkuntoisia! :) Mallit ja hinnat: LMB-3 65e, ODB-3 65e, GEB-3 65e, CEB-3 70e SYB-3 95e SYB-5 120e,

- Danelectro Back Talk Revese Echo, kunto n.10/10! KULTTI-HARVINISUUS!!!! 250e on Reaaliarvo MYÖS Suomessa! :) Ebayssakin koko ajan hinnat n.250-300e. :) HUOM; Ebay on paras paikka selvittää Reaaliarvo!! :) (KUVA ON NETISTÄ NAPATTU) -Omistan 2kpl. Toisesta en ikinä luovu! :)

OBS!! :)
-Ota rohkeasti yhteyttä, VAIN SITEN ne kaupat syntyvät :)
-Pakkaan AINA huolella Pahvilaatikkoon & Pehmusteisiin Postiin / Matkahuoltoon menevät paketit. Postitus tapahtuu mahdollisimman nopeasti, kun rahat näkyy tilillä. Eri pankkien kanssa voi kulua aikaa jopa 2-3vrk, jotta näkyy tilillä, mikä on jopa uskomatonta nykyaikana, mutta sille ei voi mitään, joten kaikki VARMASTI sujuu, mutkun pankkien toiminnas kestää, ni eipä suotta kiirehdititä, koska emmehän me voi Pankkien hitaudel mitään, valitettavasti. :/

-Jos haluat, ni voin tarvittaes vaihtaa Pedaalisi välirahojen kera myös näihin Kitara-Vahvareihini ja voin toki myydä suoraankin;

MYYN;
Fender Hot Rod III Deluxe Putkivahvari Jousikaiulla. 450e. Kunto; En näe edes naarmua. :)

MYYN;
Roland Cube-60 60wat Erittäin hyväkuntoinen! 75e.

-Ota siis rohkeasti yhteyttä!! :)

Hinta: 1 €

Osasto: Efektit, pedaalitKitara
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: Näkyy kirjautuneille
 


Saman käyttäjän muut ilmoitukset

06.12.2018 Myydään: OSTAN / MYYN / VAIHDAN; Roland ja Fender

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti