Muusikoiden.net
15.07.2019
Kymen konservatorio | Soittajasta muusikoksi 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHakuOmat ilmoituksetAsetuksetOhjeitaSäännöt
Palaute

Tori: Näytä ilmoitus (#1409665)


Myydään: Tehdäänkö kasetti?  Lisätty: 13.07.2019
  Voimassa: 10.09.2019
Ilmoittaja: Jucciz (#12635)Tulosta | Pikaviesti
Moronääs!

Tahtooko bändisi tulla taltioimaan hengentuotteitaan leppoisaan ja inspiroivaan ilmapiiriin Kangasalan rauhaan? Täällä onnistuu laadukas moniraitaäänittäminen - ja mikä parasta: talon puolesta löytyy niin paljon soittokamaa, että ainakin periaatteessa riittää kun raahaudutte itse paikalle. Luonnollisesti omaa soittovälineistöä saa - ja kannattaakin - kiikuttaa tilanteeseen sen verran kuin parhaaksi katsoo.

Raitoja saadaan sisään kerralla 28 (joista 20 mikkikanavia), mikä riittää vähän kookkaammallekin rumpusetille tai ihan koko rokkibändille, jos studiolive kiinnostaa. Äänityskalusto on laadukas ja hartaudella koottu: etuasteet aivan huippuja ja mikrofonit (tällä hetkellä 33 kpl) mahtavia. Äänitysympäristönä toimii Logic Pro X ja muuntimina RME:n laadukas rauta. Kuuntelupuolelta löytyy AKG:n suljettuja luureja, toki omiakin saa tuoda halutessaan. Erillisiä stereokuunteluita saadaan rakennettua viisi kappaletta.

Kitaravahvistimia on tarjolla talon puolesta 18 kappaletta, vuosilta 1960-2015, painottuen rehelliseen ja terveeseen soundiin: klassikkokoneita on vaikka millä mitalla - ja monihan näistä toimii myös bassolle mainiosti. Samoin erilaisia kaappeja on tarjolla toistakymmentä: vahvareiden ja kaappien hyvinkin luova yhdistely onnistuu kaapin tehonkeston rajoissa. Lisäksi eri huippukitaroita on kymmenkunta plus pari laadukasta bassoa - näidenkin käytöstä voidaan sopia.

Rumpusettejä löytyy kaksin kappalein (Premier ja Ludwig), virveleitä kolme kappaletta sekä telineitä helposti tyypillisiin tarpeisiin. Laadukkaita peltejäkin löytyy talon puolesta: niitä saa myös lainata, kunhan ei säre: useampi crash, kolmet haitsut ja kolme rideä. Lyömäsoittimia (bongot, shakereita, tamburiineja, lehmänkelloja, triangeli, kellopeli, agogo) on tarjolla niin ikään. Ja mikä parasta: mm. Kummelista tuttu Gerhard Rihmakallon bändin rumpalin 40-tuumainen gongi on vapaassa käytössä - se sopii biisiin kuin biisiin yhtä hyvin, eikä sitä varmasti löydy muista studioista!

Mitä inhimillisiin tarpeisiin liittyviin fasiliteetteihin tulee, puitteisiin kuuluvat paitsi keittiö, kaksi vessaa sekä suihku, myös ehkäpä Suomen paras puulämmitteinen ulkosauna sekä grillikatos. Majoitus on tilanteesta riippuen niin ikään neuvoteltavissa. Katsotaan tämä tarkemmin tapauskohtaisesti.

Koskapa musiikki on minulle intohimo, halutessanne - ja vain halutessanne! - en tyydy pelkän äänittäjän rooliin, vaan tarjoan myös tuotannollisia ja sovituksellisia ehdotuksia, jotta musiikistanne saataisiin entistäkin mielenkiintoisempaa. Sessiomuusikkoa en väkisin leiki, mutta tarvittaessa voin tarjota myös soitannollista panostani. Tämä, jos mikä, katsotaan tapauskohtaisesti.

Täältä löytyy kolmisenkymmentä tekelettä, jotka olen itse soittanut, äänittänyt ja miksannut täällä:
https://soundcloud.com/jucciz

Tarkempi kalustolistaus löytyy täältä:
https://muusikoiden.net/artikkelit/1862

Tyylillisesti erityisesti kaikenkarvainen pop/rock/blues/jazz/country/progevaikutteinen musiikki sen lukuisine vivahteineen on tuttua, kaikenlaisia pöhköilyjä unohtamatta, samoin akustisemmat projektit. SoundCloud-pätkien perusteella pääsee aika hyvin jyvälle, millaista täällä ainakin on mahdollista tehdä.

Perustilanteessa tarjoan orkesterille heidän poistuessaan raakaraidat sessioista, mutta mikäli arvelette minun osaavan synnyttää raidoista myös käyttökelpoisen miksauksen, voidaan sitäkin vaihtoehtoa katsoa.

Normaalitilanteessa yksittäisen koko bändin session maksimikesto on perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltaan, joten tehokasta peliaikaa jää orkesterin turnauskestävyydestä ym. seikoista riippuen n. 15-25 tuntia. Jossain välissä on terveellistä myös nukkua, olen oppinut. Lyhyemmät, muutaman tunnin sessiot onnistuvat arkisinkin.

Kokonaishinta määräytyy ennen kaikkea projektin luonteen ja keston sekä talon kaluston käyttöasteen mukaan, mutta heitetään tuohon hintakenttään vaikkapa summittainen 300 euroa. Nämä jutut tarkentuvat tapauskohtaisesti.

Yhteydnpito käynnistettäköön aluksi pikaviestillä tai sähköpostilla (jucciz ät gmail piste com).

Hinta: 300 €

Osasto: Äänitys- ja livepalvelutHarrasteet
Paikkakunta: Kangasala (Länsi-Suomen lääni)
 

Ilmoituksen #1409665 kuva Ilmoituksen #1409665 kuva Ilmoituksen #1409665 kuva Ilmoituksen #1409665 kuva Ilmoituksen #1409665 kuva


Saman käyttäjän muut ilmoitukset

13.07.2019 Ostetaan: dB Technologies 210D -aktiivikaiutin
18.06.2019 Myydään: Reamp-palveluita hulppean vahvistinvalikoiman läpi
18.06.2019 Ostetaan: Ludwig Classic Maple 18x16" (14x14") lattiatomi Salesman Sparkle
12.06.2019 Myydään: Muutama kaiutin
12.06.2019 Myydään: Laatuputkia
12.06.2019 Myydään: Tarjotaan vuokralle todella laadukas 28-raitainen äänityskalusto
12.06.2019 Myydään: Putkien mittauspalveluita
12.06.2019 Myydään: Komppilappuja keikkakäyttöön
24.05.2019 Myydään: Megadeth: Rust in Peace ja Countdown to Extinction

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti