Muusikoiden.net
23.09.2018
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHakuOmat ilmoituksetAsetuksetOhjeitaSäännöt
Palaute

Tori: Näytä ilmoitus (#1394631)


Myydään: Roland TD-15 - moduuli + VH-11 Hi-hat + KD-9 kick pad  Lisätty: 16.09.2018
  Voimassa: 14.11.2018
Ilmoittaja: Susi (#53754)Tulosta | Pikaviesti
Rumpusetin päivitystä tässä toteuttamassa ja "vanhaa" kamaa olisi tarkoitus myydä pois uusien alta.

Roland TD-15 -moduuli

Hieno kapistus erityisesti kotikäyttöön ja nauhoituksiin. Näillä uskaltaisi varmasti keikkojakin vetää, tosin allekirjoittanut ei näitä ole rumpujen omistamisen aikana harrastanut. Moduulissa on toki vähäisiä käytön jälkiä, mutta takaan, että toimii täysin moitteettomasti. Mukana AC-adapteri sekä myyntipakkauksen liitäntäkaapelipakka sekä rack-kiinnitykset (myös 1,5" rack-tankoon kiinnittyvä kiristettävä muoviadapteri). Ohjekirja ja mukana tullut cd ovat allekirjoittaneen mielestä turhia ja siksipä joko jossain piilossa tai menneet roskiin kauan sitten enkä jaksa niitä penkoa. Nämä täytyy hankkia muuta kautta jos on tarve.

Moduulin osalta ei ole ollut valittamista käytettävyydessä tai toimivuudessa, mutta tilalle tulisi nyt uudempi/parempi niin en keksi syytä pitää tätä enää rinnalla. Toivoisin tätä sellaiseen kotiin jossa oikeasti käytetään.

Hinta erikseen 500 e

Roland VH-11 Hi-hat

Erinomaisessa kunnossa, ei moitteita toiminnassa. Pirun hyvä verme siihen nähtynä ettei ole oikea hihat. Tämän voin myydä pois mikäli hyvä tarjous irtoaa, mutta hyvin voisin tämän käyttöä jatkaa. Jää todennäköisesti vähemmälle käytölle täällä joten uusi koti olisi parempi ratkaisu. Ostajalta täytyy löytyä kotoa hihat-standi, tämän mukana ei sellaista tule. Lisäksi tarvitset kaksi balansoitua kaapelia, millä kiinnittää padin moduuliin, ellei sellaisia ole moduulisi mukana tullut valmiina.

Hinta erikseen 270 e

Roland KD-9 Kick pad

Tämäkin hyvässä kunnossa, meshissä toki nähtävissä nuijien jäljet. Omaan käyttöön hiukan liian heppoinen oli alkuun, mutta kiinnitin muutaman kilon verran painoja roikkumaan sivuille ja johan muuttui stabiiliksi. Soittaessa ei edes käy mielessä että paukuttelee lasten hiekkaämpäriä. Tämäkin jatkossa jää vähälle käytölle, joten jos jollakulla on tällaiseelle kovempi tarve niin tästä irtoaa. Käyttöönottoon tarvitaan yksi balansoitu kaapeli tai vaihtoehtoisesti moduuli jossa on oma basarikaapeli mukana joko yksinään (hienommat TD-moduulit) tai pakassa (budjetti-TD-moduulit).

Hinta erikseen 150 e

Yleistä:
Käytetyiksi kamoiksi väitän näiden olevan suhteessa erinomaisessa kunnossa, lähinnä sen vuoksi että olen neurootikkona pitänyt näistä hyvää huolta. Oikeusturvan takaamiseksi tehdään kauppakirjat ja vaihdetaan henkilötietoja. Kokeileminen tehdään sillä tavoin, että tavara maksetaan ensin ja allekirjoittaneen silmien alla voidaan tarkastaa välineiden toiminta ja kunto. Samassa yhteydessä voi muuttaa mielensä jos jokin on vialla ja rahat saa siinä saman tien takaisin. Sen jälkeen en voi olla vastuussa laitteen toiminnasta, joten en lähde perumaan kauppaa jälkijättöisesti.

Voin tuoda tuotteita Tampereen alueella kotiin asti. Näissä yhteyksissä voidaan myös järjestää kokeileminen. Mikäli haluaa pidemmälle toimituksen, kama liikkuu postilla postiennakkona tai vaihtoehtoisesti lähetetään pyydettyyn osoitteeseen heti kun maksu näkyy tilillä. Näissä tapauksissa kokeileminen ei onnistu, jos ei ole mahdollista tulla käymään Tampereella.

Yhteishinta kaikille on 700 euroa. Vaihtoehtoisesti voi erikseen ostaa, mutta ylimääräisestä vaivasta otan ylimääräistä hintaa. Hyvillä perusteilla voidaan toki hinnoista neuvotella.

Vaihdossa voin harkita TD-30 tai TD-50 -setteihin yhteensopivaa rummustoa, eli lähinnä laadukkaamman tason mesh-sähkörumpuja. Lautasille ei ole nyt käyttöä. Akustista rumpukamaa en tarvitse, koska en keikkaile nyt enkä jatkossa ja soittelen itsekseni.

Yhteydenotot sähköpostitse jos haluaa nopean vastauksen. Pikaviestejä en välttämättä tarkista kovin usein.

Hinta: 700 €

Osasto: RummutSähkörummut
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
 

Ilmoituksen #1394631 kuva Ilmoituksen #1394631 kuva Ilmoituksen #1394631 kuva Ilmoituksen #1394631 kuva

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti