Muusikoiden.net
17.08.2018
Musamaailma.fi - Soittimia rock-asenteella 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHakuOmat ilmoituksetAsetuksetOhjeitaSäännöt
Palaute

Tori: Näytä ilmoitus (#1383831)


Myydään: BOSS KATANA 50 KITARAVAHVISTIN, aivan uusi, pakettissa  Lisätty: 10.08.2018
  Voimassa: 08.10.2018
Ilmoittaja: kitara2009 (#182831)Tulosta | Pikaviesti
Käsintehdyt soundit, taottuna rockiiin
VERSION 2 (päivitetty versio).

puh 0408445474, HINTAA TARKISTETTU !!!

Nämä tunnustetun Waza-vahvistimen kehitystyöstä syntyneet vahvistimet ovat merkkinä BOSS:in päämäärätietoista pyrkimystä luoda äärimmäinen rock-soundi. Erityissuunnitellut komponentit sekä tarkat säätötoimet yhdistettyinä perinteiseen käsityötaitoon ja mullistaviin toimintoihin tekevät Katana-sarjasta todellisen seuraavan sukupolven rock-vahvistimen. Katana-50:n 50 watin teho ja erityissuunniteltu 12” kaiutin tuottavat laajan valikoiman keikkavalmiita sointeja, jotka tyylikkäästi kuuluvat läpi minkä tahansa bändin. Vahvistin toimii mainiosti myös kotioloissa, sen ainutlaatuinen suunnittelu sekä kekseliäs Power Control-toiminto tuovat inspiroivan soundin ja vasteen myös pienemmillä äänenvoimakkuuksilla. Katana-50:een on lisäksi integroitu pääsy jopa 55 BOSS-efektiin, joita voidaan muokata ilmaisella BOSS Tone Studio -muokkausohjelmalla. Vahvistimessa voidaan käyttää jopa 15 eri efektiä yhdellä kertaa, näin saat lavalle täysin valmiin kattauksen yhdellä vahvistimella.

Keikkavalmis 50 watin combovahvistin, 12” custom-kaiutin
Viisi erilaista vahvistin-profiilia: Clean, Crunch, Lead, Brown (Waza-ampista) ja Acoustic (elektro-akustisille kitaroille)
Valitse 55:stä muokattavasta efektistä BOSS Tone Studio -muokkaussoftalla
Tallenna 15 eri efektiä vahvistimeen, kolme samanaikaista päällä olevaa efektiä
Omat gain-, EQ- ja efektisäädöt nopeaan soundin muokkaukseen Kaksi muistipaikkaa kaikkien vahvistin- ja efektiasetuksien tallentamiseen
Power Control-säätö “täysillä” soivan vahvistimen sointiin ja dynamiikkavasteeseen pienemmillä äänenvoimakkuuksilla
Sisäänrakennettu kallistusteline optimaaliseen monitorointiin ja äänen projisointiin
Ammattilaisasetuksia @ BOSS Tone Central
Jätä pedaalit kotiin

Katana-50:n omat BOSS –efektit sekä muistista luettavat Tone Settings-asetukset antavat Sinun esiintyä missä tahansa, vain kitara ja vahvistin mukana. Kun kytkeydyt BOSS Tone Studioon USB:n kautta, Sinulla on käsissäsi 55 täysin muokattavaa efektiä. Huomattavasti pelkkien säröjen, viiveiden ja kaikujen tuolle puolen ulottuva valikoima sisältää myös voimallisia soinninmuokkaimia kuten pitch shift, ring mod, slicer ja niin edelleen. Saat ladattua 15 erilaista efektiä vahvistimeen ja käytettyä niistä kolmea samanaikaisesti. Kaksi soundien Settings-asetusta on käytettävissäsi vahvistin- ja efektiasetusten tallentamiseen ja välittömään käyttöönottoon, voit tietenkin aina myös siirtyä paneeliasetuksiin yhdellä näppäimen painalluksella. Saat myös kytkettyä erillisiä jalkakytkimiä ja ohjauspedaaleja keikkatilanteita varten.

Säädä-ja-soita

–operointia Vaikka Katana-50:ssä on lukuisa määrä monipuolisia toimintoja, sitä on uskomattoman helppo käyttää. Omat, eri gain-tasojen sekä kolmikaistaisen EQ:n säätimet antavat mahdollisuuden säätää soundi kohdalleen korviisi luottaen, aivan kuin normaalissa putkivahvistimessa. Tärkeät efektiparametrit ovat säädettävissä yksinkertaisesti säädintä kääntämällä ja muistiin asetukset saat lyhyellä näppäimen painalluksella. Power Control on suuri apu, kun tarvitset isoa soundia pienellä lavalla ja kotona, siinä on myös Standby-asento, joka mykistää äänen kitaroita vaihdettaessa tai tauoilla. Integroitua kallistustelinettä kääntämällä saat helposti tiltattua vahvistinta ja suunnattua ääntä tarkemmin.

BOSS Tone Central

BOSS Tone Central –verkkosivuilta löydät valikoiman ilmaisia vahvistin- ja efektiasetuksia Katana -sarjalle. Nämä ammattikitaristien luomat asetukset ovat soittovalmiita eri musiikkityyleihin, ne ovat myös mainio lähtökohta omien soundien rakenteluun. Ne latautuvat Katana-vahvistimen muisteihin BOSS Tone Studio -editoriohjelmasta, joka myös löytyy ko. verkkosivuilta. Katanan efektivalintojen ja –muokkausten lisäksi BOSS Tone Studio suo sinulle kätevän tavan järjestää kaikki Katana-asetukset eri keikoille, äänityksiin ja harjoituksiin.

Hinta: 160 €

Osasto: Kitaravahvistimet ja -kaapitKombot
Paikkakunta: Tuusula (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: Näkyy kirjautuneille
 

Ilmoituksen #1383831 kuva Ilmoituksen #1383831 kuva Ilmoituksen #1383831 kuva Ilmoituksen #1383831 kuva Ilmoituksen #1383831 kuva


Saman käyttäjän muut ilmoitukset

17.08.2018 Myydään: BOSS KATANA 50 KITARAVAHVISTIN, aivan uusi, pakettissa
10.08.2018 Myydään: Lenco Retro TCD-2500-CD-levysoitin, uusi.
01.08.2018 Vaihdetaan: JAMO C 91 jalustakaiutinpari, aivan uudet, valkoinen
30.07.2018 Myydään: JAMO C 91 jalustakaiutinpari, aivan uudet, valkoinen

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti