Muusikoiden.net
10.12.2016
Musamaailma.fi - Soittimet helposti netistä 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHakuOmat ilmoituksetAsetuksetOhjeitaSäännöt
Palaute

Tori: Näytä ilmoitus (#1207933)


Myydään: Prima Materia Plectra -puuplektrat  Lisätty: 28.11.2016
  Voimassa: 16.12.2016
Ilmoittaja: homunculus_0 (#18733)Tulosta | Pikaviesti
Suomen ehdottomasti laadukkaimmat puuplektrat jo vuodesta 2013. Tehdään käsityönä Hämeenlinnassa.

Olen muusikko, puuseppä, soitinkorjaaja ja soitinrakentaja, ja kävin tekemään plektroja yli kolme vuotta sitten hyvin yksinkertaisesta syystä: tarvitsemiani plektroja ei ollut olemassa. Markkinoilla olleet puuplektrat eivät laadullaan vakuuttaneet, eivätkä olleet sopivan mallisia ja kokoisia. Nyt tavoitteenani on tarjota laatutietoisille, suomalaista käsityötä arvostaville ja yksityiskohdista välittäville muusikoille maailman laadukkaimmat puuplektrat, koska saman selkeän laatueron minun plektrojeni ja kilpailijoiden tuotteiden välillä olen edelleen todennut.

Muista valmistajista poiketen muotoilen ja hion jokaisen plektran käsin ja pintakäsittelen plektrat kovaksi kuivuvalla, soitinrakentajien suosimalla öljyseoksella, joka suojaa puuta kulumiselta, lialta ja hieltä, toisin kuin esim. kasviöljy. Toisin sanoen plektroissani on työtä moninkertaisesti muihin valmistajiin nähden, ja tämä myös näkyy tuotteen laadussa. Tästä huolimatta pyrin pitämään hinnat aina reiluina ja tarjoan palaaville asiakkaille etuja.

Olen erikoistunut Jazz-mallisten ja custom-plektrojen valmistamiseen—voit pyytää puuversiota mistä tahansa markkinoilla olevasta plektrasta tai jopa suunnitella plektran itse. Jatkossa saatavilla on myös itse kehittämiäni erikoismalleja, joissa olen keskittynyt ergonomiaan. Myyn Facebook-sivulla ja Etsyssä ajoittain myös erityisiä yksittäiskappaleita.

Plektrojen paksuus määrittyy puulajin kestävyyden mukaan—mitä kestävämpi puu, sitä ohuempi plektra. Näin saadaan myös puiden ominaissointi parhaiten esille. Paksuudet on mietitty ja testattu tarkasti. Yritän tehdä plektroista mahdollisimman ohuita ellei toisin pyydetä, mutta koska plektrani ovat nimenomaan muusikoille tehty soittamista varten, eivät vain koristeeksi, niin tahdon myös taata kestävyyden soitossa.

Puuvaihtoehdot:
- wenge
- padauk
- bubinga
- pähkinä
- jatoba

Jazz-plektrojen hinta 6 euroa/kpl. Custom-tilausten ja erikoisplektrojen hinnoittelu tapauskohtaisesti, riippuen työajasta ja käytetystä materiaalista (ja sen määrästä), alkaen 7 euroa. Paljousalennukset tietysti mahdollisia.

Postitus Suomen sisällä on 2 euroa tilauksen koosta riippumatta.

Voit tehdä tilauksen pikaviestillä tai Etsy-kauppani kautta: https://www.etsy.com/shop/PrimaMateriaPlectra

https://www.facebook.com/PrimaMateriaPlectra/

Hinta: 6 €

Osasto: SähkökitaratMuut
Paikkakunta: Hämeenlinna (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: Näkyy kirjautuneille
Sähköposti: primamateriaplectra@gmail.com
 

Ilmoituksen #1207933 kuva Ilmoituksen #1207933 kuva Ilmoituksen #1207933 kuva Ilmoituksen #1207933 kuva Ilmoituksen #1207933 kuva


Kommentit

nurmikko1: Ostin padaukista ja bubingasta tehdyt plektrat (punertava ja tummanruskea plektra kuvissa), eikä voi muuta kuin suositella :)

Yhteensä 1 kommentti. Lisää kommentti!


Saman käyttäjän muut ilmoitukset

09.12.2016 Muu: Soitinhuoltoa (Hämeenlinna)

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti