Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:HaloOfFlies
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Lontoon olympialaisia juhlistetaan isolla konsertilla
Aika:24.05.2011 16:10   (muokattu 27.05.2011 17:33)
Lontoon olympiakisojen juhlistamiseksi on suunnitteilla massiivinen ilmaiskonsertti, jonne odotetaan noin 80 sekä brittiläistä että kansainvälistä isoa nimeä esiintyjiksi. Konsertti pidetään 23-24.6., ajanjaksona jolloin yleensä Glastonburyn festari pidetään. Glastonbury pitää kuitenkin konsertin vuoksi välivuoden ensi kesänä. Konsertissa nähdään kahden päivän aikana 80 isoa nimeä kuudella lavalla.
 
Konsertin järjestäjänä toimii BBC Radio 1, ja esiintyjäkaartiin ovat lupautuneet jo Leona Lewis ja Plan B. Lisää nimiä on odotettavissa pitkin vuotta.
 
Tänä vuonna Radio 1:n järjestämä konsertti Radio 1's Big Weekend pidettiin toukokuun puolivälissä ja sen pääesiintyjiä olivat Lady Gaga ja Foo Fighters. Joten lienee aika varmaa, että tämä nyt sitten tapahtuu eikä kyseessä ole mikään kusetus. Tai mistä sitä ikinä näistä tietää..
 
Konsertin julkistustilaisuus pidettiin eilen Lontoossa. BBC lähettää konsertin ainakin Briteissä sekä tv:stä että radiosta. Konsertti näkyy myös suorana internetissä. Lisää yksityiskohtia julkistetaan tulevina kuukausina.
 
http://www.bbc.co.uk/radio1/events/hackneyweekend2012/
 
Varmistuneet esiintyjät:
 
Leona Lewis
Plan B
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=201251