Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:TommiW.
Alue:Bassot
Aihe:APUA , akustinen basso,kielet ja kontran emulointi
Aika:23.05.2011 08:54
Hoks!
 
Kerran tunnin session tolla Mousella riplanneena voin sanoa ettei tommosta "vastaavantasoista" soundia saa oikein millään. Toki se on ihan spesiaalivehje jonka tarkoitus on emuloida kontraa mahdollisimman tarkasti, joten tämä nyt ei varmaan ole ihmekään.
 
Jo aiemmin mainitut superlonin käyttö ja nylonkielet varmasti auttavat soundin hakemisessa, samoin peukalolla demppaaminen. Jos soundia tahtoo hakea nimenomaan akkaribassolla niin kannattaa katsella yksilöä jonka puut oikeasti soivat. Ibanezin halvimmat AEB:t ovat mun mielestä lähinnä heikkoja yrityksiä akustisen basson rakentamisessa.
 
Tsekkaile esim. Euroopan nettikaupoista jos törmäisit Crafter-merkkisiin akkaribassoihin, mun oman kokemuksen mukaan niissä hinta-laatu-akkarisoundi-yhdistelmä on tosi hyvässä balanssissa. Lisäksi se etuaste auttanee aika paljon soundin hakemisessa. Toi Teijon mainitsema yläpää on aika tärkeä tossa soundissa. Nylonpäällysteiset flätit kiinni ja tarkkaa soundin sorvaamista, kyllä sillä tarvittaessa jotakuta huijaa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=201176