Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Terry Pantheras
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Scumback Speakers
Aika:19.05.2011 21:23
Jospa kerralla lopettais ämyrien pyörittelyn ja swäppäilyn ja satsaisi mahdollisimman hyvään. On tullut huomattua ja kuulosteltua isoilta pojilta, että parhaat soundit tuntuvat löytyvän vanhemmista Celestionin malleista, mutta saatavuus on enemmän kuin kehno, joten onnistuisiko Scumbackeilla? Ja kenties vielä parempana kuin muinaiset Celestionit.. Kovasti ainakin kehuvat ja hyviltä soundaavat klippien perusteella.
 
http://www.youtube.com/watch?v=G3eEMWyk0TE&feature=player_embedded#
http://www.scumbackspeakers.com/clips/
 
Mallit jakaantuvat viiteen ryhmään: M, J, H, XH ja Scumnico. Osa perustuu Celestionin perusmalleihin Greenback, G12H-30, G12-65 ja ovat tehty vanhojen Pre Rola-speksien ja materiaalien mukaan, ja osa malleista on jotain tiettyjen mallien väliltä tai ihan omiaan modernisoituina high gain-käyttöönkin.
 
Ajattelin tilata M-, J- ja H-mallia yhden kutakin (75 watt LHDC, eli isolla dust capilla = tummempi soundi) ja tehdä päätökset niitten perusteella.
 
Olisikos täällä arvon jäsenten joukossa Scumbackien käyttäjiä ja löytyisikö kenties jopa suosituksia ja vinkkejä ja tukea valintaan? Itse herra Jim Seavall suositteli, tai itse asiassa kertoi minun haluavan H75-LHDC:t, kun kuvailin musatyyliä johon käyttöön ne tulisivat. Eli vanhaa ja modernia sekoitettuna raskasta stoner-jyystöä matalalla vireellä louhivalle käyttäjälle, noin niinkuin ensisijaisesti, mutta semmoinen klassinen rock-meininki on myös lähellä sydäntä soundipoliittisesti.
 
Lukisin myös mielelläni ihan perushöpinää, lisäkysymyksiä ja kokemuksia ko. ämyreistä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=201145