Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Teijo K.
Alue:Etno, proge, latin
Aihe:Gentle Giant
Aika:31.03.2004 20:26
Onhan noita punkprogebändejä ainakin NoMeansNo ja Cardiacs (molemmat loistavia!) ja miksei vaikka The Stranglers. Punkproge viittasi Gentle Giantin kohdalla varmaankin biisiin Betcha Thought We Couldn't Do It joka oli bändin vastaus ajan henkeen (1977). Huumoria tai ei, parempi nimi olisi ollut Betcha Thought We Couldn't Do It And You Were Absolutely Right!:)
 
Ei se minusta huono biisi ole, ja on niissä muissakin sellaista aiempaa raaempaa otetta. ;-) Ollaan suunniteltu GG-coverbändiä, ja tuo BTWCDI olisi keikan lopetusbiisi. Sopiva loppukevennys. Vaikka on niitä parempiakin kipaleita olemassa toki.
 
Yrittivät ne muutkin progebändit tuolloin olla hieman ajan hermolla, esim. Yes biisillään Release, Release. Metsään mentiin siinäkin.
 
Se on taatusti kova paikka, kun se oma tyyli on ollut muodikasta melko pitkänkin aikaa, ja yhtäkkiä suunta muuttuu täysin. Ja tuolloin se trendien sykli oli vielä huomattavasti hitaampi kuin nykyään. -70 luvun progejättiläiset saivat aika pitkään nauttia suosiota. Melkein kymmenen vuotta, jos laskee proden alkaneen -68.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=5&t=56268