Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hallu
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:SG tasapainoon
Aika:18.05.2011 15:16
desert sessions: Kyseiset keputkan on ilmeisesti yleisestikkin aika kaulapainotteisia tasapainoltaan ja samoin on minunkin Epi'. Soittaminen on rasittavaa seisoen joten olisi kiva keksiä ratkaisu ongelmaan.
 
Onko olemassa jotain erittäin painavia siltoja, potikan nuppeja yms. tilpehöörejä mitä voisi korvata tehtaalta tulleiden kanssa jotta kitara olisi tasapainoisempi?
 
Ei tekisi mieli alkaa porailemaan hihnan nuppeja uusille kohdille ja sellaiset hihnat jotka pitävät kitaraa tasapainossa eivät oikein kuulosta kovin luotettavilta.
 
Sisuskaluihin lyijylevyjen ynnä muiden iskeminen ei varmaan ole myöskään kovin älykäs idea vaiko?
 
What do? :C

 
Eiköhän tuo kaulapainoisuus ole tuon kitaratyypin ominaisuus, koskapa G-pajankin SG:t tuntuvat pikkuisen kaulapainoisilta (ainakin jotkut). Yamaha SG ei kylläkään kaupassa tuntunut yhtään kaulapainoiselta, mutta siinä onkin sen verran jämerää puutavaraa siellä podyssa. Se hihnahan ei tarvitse muuta kun olla semmoinen ettei luista, niin kaulapainoisuus ei ole enää ongelma. Toinen konsti voisi olla, että pistät vaikka kevyen ranne- tai nilkkapunnuksen sinne hihnan ympärille selän puolelle (niitä tarroilla kuunnitettäviä hiekkapusseja). Istuen soitettaessahan tuo kaulapaino ei haitanne.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=201109