Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Juutas
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:EHX Small Stone ja muut phaserit
Aika:13.05.2011 21:36
Ostin vihdoin viimein otsikon mukaisen nano-sarjan uusintapainoksen EHX:n klassikosta ja soundi on koko lailla sitä mitä odotinkin, mutta..
 
Pedaalissahan ei ole kuin kaksi säätönamiskaa eli rate ja kaksiasentoinen color-kytkin. Omaan korvaani efekti on molemmilla color-säätimen asetuksilla liian "raju" useimpiin sellaisiin juttuihin mihin yleensä phaseria käytän eli pieneen soolosoundin maustamiseen jne. Nyt tuntuu, että pyyhkäisyn ääripäät ovat liiankin äärimmäisiä: toisessa ääripäässä diskantit ottaa korvaan kun toisessa ääripäässä tuntuu että soundista katoaisi kaikki kirkkaus. :P Toivorikkaana ajattelin, että color-kytkin antaisi toisessa asennossa juuri tälläisen "överiefektin" ja toisessa asennossa sen toivomani pehmeän ja miedon phaserin - väärässä olin.
 
Nyt pitäisi keksiä, että mitäs tälle asialle tekisi. :D Onko jollain tietoa pystyykö tätä pedaalia jotenkin pienellä vaivalla modaamaan niin, että depth/range säätö olisi miedompi? Jos ei, niin sitten pitänee ostaa pedaali, josta kyseinen säätönamiska löytyy itsestään.. Onko EHX Wormin range-nappula juuri tämän ominaisuuden säätämiseen tarkoitettu? Jos on, niin voipi olla että Worm menee seuraavaksi hankintaan.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=201004