Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Fromi
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:Musiikin kuunteluun vähän laadukkaammat vehkeet!
Aika:10.05.2011 18:00   (muokattu 10.05.2011 18:22)
Morjens, Selailin vähän keskusteluja mutta en löytänyt ihan tähän aiheeseen liittyviä asioita, ja anteeks jos kirjotan väärään paikkaan! : )
 
Elikkäs,
 
Mulla olis tarkotus ostaa tässä näin kesän alussa nimenomaan pelkästään musiikin kuunteluun vähän laadukkaammat vehkeet. Mulla ei siis ole sen suurempaa kokemusta erillaisista kaiuttimista tai vahvistimista, ainoastaan studiomonitoreista, mutta sellaset omistan jo, ja niitä käytän yleensä pelkästään äänityksiin ja miksaamiseen, ja eivät mielestäni sovi juuri siihen pelkästään musiikin kuunteluun (tottakai kuullostaa hyvältä mutta ei ihan sitä mitä haen).
 
Eli, oma hintahaarukka kulkis siellä 500-600e paikkeilla jolla pitäs saada sekä kaiutin sarja ja vahvistin, tämä ei ole mikään pakko, hyvä työpaikka, hyvä liksa, joten tää olis vaa sellanen ideaalinen hintahaarukka : ) mikäli löytyy jotkut kalliit ja tulee se ''Must have'' fiilis ni siinä tilassa tietenki joustan : )
 
Joten auttakaas meikäläistä löytää jonkinlaiset vehkeet! ja suositelkaa mielellään hyviä liikkeitä tai nettisivuja mistä kannattais katella lisää!
 
Mikäli oma musiikkimakuni auttaa eri ehdotuksiin, niin kuuntelen ihan Jazzista - metalliin, enimmäkseen rauhallisempaa musiikkia, juuri jazzia,fuusiota,funkkia,poppii,rockii (eli siis kaikkea xD)
 
Kiitos jo etukäteen!
 
- Jani
 
Edit : Jotain tällaisia olen katellut http://www.expert.fi/Tuotteet/Kuva/ … o/Kaiuttimet/Jamo---S606,-Valkoinen
 
sanokaa toki jos on kokemuksia juuri noista.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=200941