Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Vladi
Alue:Kilpailut
Aihe:Raskaan musiikin sooloskaba 46 äänestys
Aika:04.05.2011 00:24
Noniin, annanpa ääneni minäkin. Tykkään antaa aina rakentavaa palautetta ja kritiikkiä, sitä kun ainakin itse saan niin harvoin ja nimenomaan se on asia, mikä auttaa kehittymään.
 
destruction: Mainio leadisoundi, alun tuplaukset kuulosti makeilta ja itämaisempi lähestymistapa sopi taustaan hyvin. Breikin jälkeen tuleva sahauskohta tuntui jotenkin hätiköidyltä muuten hyvin mietityn kokonaisuuden rinnalla. Ihan loppuun olisin heittänyt vaikkapa sen korkean e:n ultimaattista kliimaksia varten. Kerrassan mainiota soittoa joka tapauksessa.
 
Krice: Osaamista löytyy, mutta kokonaisuus tuntuu vähän sinnetänne harhailevalta. Hyviä lickejä, juoksutuksia, nuottivalintoja ym. mutta vasta lopussa kuului selvää yritystä rakentaa noista paloista kokonaisuutta, tarinaa tai millä nimellä sitä nyt sitten haluaakaan kutsua.
 
rize88-: Soundi aika purkkimainen ja taustakin taitaa tulla kotistereoista? Välillä karataan sävellajista aika tehokkaasti. Vedossa mukana muutamia varsin hyvänkuuloisia, perinnehenkisiä lickejä. Slash ja Wylde ainakin vaikutteina?
 
Juzpe: Soundi jätti vähän kylmäksi, aika treblekäs. Välillä tuntuu, että soitossa ei ole mitään päämäärää vaan heittelet vain sinänsä varsin hyvin soitettuja lickejä peräkkäin. Pari pinchiä tuntuu tulevan vähän randomiin kohtaan. Taitavasti soitettu, kaipaisi vain pientä viilausta.
 
I.S.S: Selvä ykkönen. Sekä soundi että soitto toimii erittäin hyvin ja kuten mainittu, Friedmanhan tästä tulee mieleen. Pro-meininkiä.
 
tono: Soundi aika laatikkomainen. Välillä hyviä ideoita ja lickejä, mutta sorrut taitotasoon nähden turhaan tiluttamiseen. Lopputuloksena karkaat välillä taustan soinnuista aika kauas. Tiluttaminen ei ole mikään itseisarvo, kannattaa mieluummin käyttää aikaa kokonaisuuden rakentamiseen kuin yrittää tunkea ne kaikki osaamansa kuningastilut samaan sooloon. Sulta kun tuo kokonaisuuden rakentaminen näyttäis kuitenkin jo suht hyvin onnistuvan ja paikoin on hyvää melodiaakin.
 
Pisteet:
 
3p I.S.S
2p deconstruction
1p Juzpe
 
Ja tarkennan vielä, että tarkoitus ei ole haukkua, mollata, pilkata tai masentaa. En myöskään yritä koroittaa itseäni tai väittää olevani parempi soittaja. Tarkoitus on vain auttaa muita kehittymään. :)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=200780