Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:ibanezman
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:Dotmaan liittyi uusi kitaristi, Niko Kalliojärvi!
Aika:02.05.2011 18:02
Sinfonisen metallin tulokas DOTMA on saanut uutta verta riveihinsä. Debyyttialbuminsa juuri julkaisseen yhtyeen uudeksi kitaristiksi on vahvistettu Niko Kalliojärvi, joka vaikuttaa myös Lithuria-yhtyeessä ja on tullut tunnetuksi Amoralin entisenä laulajana. Parhaillaan bändi metsästää ohjelmatoimistoa taakseen, koska nyt jos koskaan Dotma on valmis tositoimiin!
 
Nikon kommentti yhtyeeseen liittymisestä: Minulla on ilo ilmoittaa liittymisestäni tähän tunteella ladattuun orkesteriin, joka Dotmana tunnetaan. Halu päästä soittaamaan livenä näin lahjakkaan ja loistokkaan poppoon kanssa on kova, joten olkaa ilmoilla kun saavumme kaupunkiin! Tien päällä nähdään!
 
Yhtyeen kommentti: Suuret kiitokset kaikille kitaristin paikkaa hakeneille! Arvostamme kiinnostustanne yhtyettämme kohtaan, mutta kuten tiedätte, paikkoja oli vain yksi, ja tällä kertaa voiton vei erittäin kokenut, monessa liemessä keitetty muusikko, sekä aivan mahtavan persoonan omaava Niko Kalliojärvi. Mies osoittautui juuri siksi, mitä haimme, niin kitaristina kuin yksilönäkin. Nyt kun palaset ovat viimein loksahtaneet kohdalleen, odotamme innolla tulevia keikkoja, sekä toisen albumimme työstämistä!
 
18.5.2011 Klubi, Turku (w/ Beyond The Dream)
20.5.2011 Pelikenttä, Hyvinkää (w/ Beyond The Dream & Kätyri)
1.10.2011 Lucky Monkeys, Lappeenranta (w/ Beyond The Dream)
 
http://www.dotma.net
http://www.myspace.com/dotma
http://www.facebook.com/dotmafinland
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=200772