Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:L.Ruoska
Alue:Bassot
Aihe:basso suoraan mikseriin
Aika:01.05.2011 11:18
JaS: Tuli vaan mieleen, että jos on passiivibasso, niin eihän sulla ole tone väärässä asennossa? Kuulostaa uskomattomalta, että mikseristä on botnet leikattu veks ja botnea on silti liikaa...
 
Jeah, samaa kelasin. Mikserissä jos on shelving EQ alataajuuksilla ja se on vedetty nolliin niin sieltä ei tule yhtään mitään minkä botneksi tunnistaisi. Sen tarkoitus on leikata kaikki alueensa alapuolelta kylmästi veke.
 
Vaikka ois passiivimikki niin voihan siinä olla aktiivi-EQ silti josta mahdollisesti ignorantti ketjunaloittaja ei tiedä mitään? Ehkä se tone ei olekkaan tone vaan bass boost tjsp? Yks päivä oli tossa vanhoja bändikavereita kylässä joilla on nykyään toinen orkesteri. Nauhoitettiin mun kotistudiovehkeillä jotain niiden biisejä siinä huvikseen. Jätkät kun otti seinältä beissin käteen niin ensimmäisenä väänsivät kaikki numiskat kakkoon!! Olin vähän että pojat, pojat, venatkaas nyt hetkinen. Ei ole tainneet jätkät koskaan nähdä aktiivisoitinta...sehän kuulostaa ihan kauhealta huminatuuttaukselta tuolla tavalla :)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=200530