Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:pekezu
Alue:Bassot
Aihe:Mistä halvimmat 9V-muuntajat?
Aika:28.04.2011 18:42
Rämppy: 1-Spotista on keskusteltu aiemminkin, ja mielipiteet ovat ristissä kuin mummon sukset. Mun 1-Spot on palvellut keikkakäytössä ainakin 5 vuotta eikä mitään ongelmaa ole ollut. Herää kysymys, että onko tuotannon laatu heikentynyt vuosien saatossa? Alihankkijat ja kokoonpanotehtaat tuppaavat aika ajoin vaihtua etenkin Aasian tuotannossa. Mun käytössä 1-Spotin iso etu on, että siitä irtoaa 1800 mA, mihin kovin moni kalliimpikaan palikka ei pysty. Että jos laudassa on vaikka Line6 modeler ja liuta muita purkkeja, näppärät yhden muuntajan vaihtoehdot (ainakin kohtuuhintaiset) ovat melko vähäiset.
 
1800mAh on jo niin ärtsy energiamäärä, että aika harva pedaali imaisee lähellekään moista määrää.
 
Siksi toisekseen en todellakaan uskaltaisi ajaa OneSpotilla moista määrää pedaaleita. Useat isot pedaalit vaativat myös erilaista käyttöjännitettä ja tähänhän onespot ei kykene.
 
Eniveis, jos tuo toimii niin hyvä. Luulen laadun heikentyneen vuosien saatossa. Entisen bändin kitaristilla oli onespot ja se oli suht. häiriötön peli. Nimenomaan vanha moinen.
 
Tietysti tässä on myös se, että mitä kelläkin on signaalitiellä. Jos on 5 toinen toistaan halvempaa pedaalia halvimmilla kaapeleilla kytkettynä, ei ole ihme ettei virtalähdeen vaihto muuta tilannetta. Myös säröt tuovat usein niin paljon häiriötä, että siinä ei pienet suhinat virtalähteestä vaikuta.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=200611