Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:chill
Alue:Rummut: sähkörummut
Aihe:Sähkörumpusettiä täysnoviisille
Aika:22.04.2011 14:12   (muokattu 22.04.2011 14:15)
Tom Miking: Sähkörummuissa ei oikeastaan ole juurikaan mitään mikä voisi mennä rikki tai kulua (vaikka niitä hakataankin jatkuvasti).
 
Muuten täyttä asiaa koko teksti, mutta tästä asiasta olen hieman eri mieltä. Kuten kaikki esineet, rummutkin kuluvat käytössä. Sähkörumpujem rakenne aika muovipitoinen, eikä siten millään muotoa ikuinen. Esimerkiksi triggerit tuppaavat ajan saatossa kulahtamaan, esiintyy mm.double triggeröintiä ja herkkyys vähenee, myös viivettä saattaa esiintyä. Kun ottaa vielä huomioon että monissa pädeissä monialue-ominaisuus (esim raidin reuna- ja keskiosaan mahdollista ohjelmoida eri äänet) on kovin mahdollista että kaikki ei pelaa kuten uutena.
Yrittää sanoa että käytettyä ostettaessa kannattaa aikas huolella tarkistaa jokainen pädi, lyödä erilaisia iskuja eri osiin, kuulostella viiveitä yms yms.. Kannattaa myös kurkata pädien alle, saattaa löytyä murtumia, puuttua muovinpaloja, myös piuhat ja liittimet kannattaa tarkistaa, hölskyminen liittimessä pitäisi olla aika minimissä..
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=56&t=198864