Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Joees
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Kamahomostelua vai jaloa harrastamista?
Aika:22.04.2011 00:23   (muokattu 22.04.2011 00:27)
Nii, kyllä sitä harrastelija ja ammattilainen pärjää vaikka millä. Mutta, toinen todentotta voi olla se harrastelija. Se tykkää käyttää rahansa rojuihin vaikka tietäisi pärjäävänsä vaikka millä ruiskulla. Ammattilainen taasen tarvii vaan työkalun useimmiten. Miksei toki huippulaitekin kelpaa mut jotenkin taitaa porukka silti ottaa klubeille, baareihin ja vastaaviin sen vähän halvemman jotta ei tarttis huolehtia siitä kolmentontun ruoskasta sen enempää.
 
Vihaan autovertauksia mut toiset harrastaa autoja ja ne tykkää laittaa rahansa siihen kiinni. Duuniin ne pääsis silti sillä datsunillakin.
 
Tai miksi ihmeessä valokuvausta harrastuksenaan pitävät hommaa kalliimpia järkkäreitä kun ammattilainen ottaisi sillä pokkarillakin todennäköisesti tasokkaampia, tai lähes yhtä tasokkaita kuvia.
 
Tai tenniksessä mailat, juoksemisessa kengät, pyöräilyssä pyörät jne jne.
 
Miks itseasiassa ylipäätänsä tehdään kalliimpia rojuja kun halvemmillakin pärjää? Jos niinkun sille filosofiselle linjalle lähdetään. Aivan, harrastajat harrastaa ja ammattilaiset sit hoitaa hommansa millä tahansa.
 
E: Ja mieleen tuli että sille harrastelijalle saattaa olla isokin juttu että pääsee käpistelemään jotain vähän arvokkaampaa laitetta. Sitä fiilistä ei toki sovi vähätellä. Se voi monesti piristää päivää vaikka tylsän duunipäivän jälkeen. Toiset kun eivät soita ammatikseen ja vielä pienempi sakki päätyy staroiksi.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=200494