Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Casio Man
Alue:Koskettimet
Aihe:Jupiter-80 hinta ja saatavuus
Aika:21.04.2011 14:17   (muokattu 21.04.2011 16:28)
Andromedasta haluaisin tietää lisää. Mitä mokia siihen jäi? Toivottavasti jotain karmeaa, että saisi vähän rauhoiteltua kausittain kipeäksi yltyvää GAS:iä.
 
Vessajono: Maksoi toki, mutta se nyt oli pelkästään syntikka sanan varsinaisessa merkityksessä. Jos tohon kasikympin muiden ominaisuuksien oheen olis lyöty polyanalogi niin eihän se hinta kyllä vaan mitenkään voisi alkaa kolmosella.
 
Ja uus-Jupiteri ei ole sen koommin pelkkää yksinkertaista, vai jopa suorastaan läpipaskaa(?*) keikkarompleria kummempi. Analogisuudestaan huolimatta Andromeda sen sijaan onkin moni-mutkainen/puolinen syntetisaattori ja omaa sekvensserit ja kaikki, ja jos Alesis sai sellaisen puristettua 2000-3000:n väliin, eiköhän jonkinlaisen Jupiterin olisi Rolandikin saanut tuhrattua kasaan. Analogiselta koneelta kukaan ei kuitenkaan odota 250:n äänen polyfoniaa.
 
En tunne Rolandin myyntistatistiikkaa, mutta kuvittelisin sen tilanteen olevan verrattain ahdas. Ehkä kunnollinen kaasujättiläinen olisikin voinut kyntää uutta uraa muiden tuotteiden rinnalle Rolandin brändiä rikastamaan.
 
*) Vaikka olenkin ottanut tavakseni puhua tilan säästämiseksi vähän kärkevään tyyliin, tähdennettäköön kuitenkin, että Jupiter-80 samanaikaisesti kiinnostaa minua yhtä paljon kuin ihmetyttääkin. En ole analogi-fundamentalisti ja olen kiinnostunut kaikenlaisista äänisynteeseistä ja uusia fysiikanmallinnuksia, joita demojen perusteella oletan -80:sta löytyvän, tervehdin riemulla, vaikka se ei hintansa puolesta minua ehkä kosketakaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=200429