Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:stnprkl
Alue:Livetoiminta
Aihe:Digitiski
Aika:19.04.2011 17:02
Sami_T: Hommasin just iPadin ja asensin ton Stagemixin. Pitää kyllä sanoa että vähän jäin ihmettelemään että mihinköhän käyttöön insinööri on tän softan suunnitellu.
 
Ainoa asia mitä tolla käytännössä voi tehdä on se että meet lauteelle popparin viereen seisomaan ja klikkaat "sends on fader" ja heiluttelet liukuja. Ja kanava-eq:ta pääsee kääntelemään. Ja MIXien master-eq:ta, parametristä sellaista. Jos on insertoituna graafinen niin siihen ei sitten enää pääsekään käsiksi.
 
Samoten ei pääse käsiksi gainiin, panorointiin, kompuraan, gateen, efekteihin tai patchiin.
 
Toivottavasti Yamaha lisää tohon softaan tulevaisuudessa lisää ominaisuuksia. Mutta ainakin tää nykyinen versio (1.0.2) jättää aika paljon toivomisen varaa.

 
Jos ihan rehellisiä ollaan ni en mä siinä popparin vieressä lauteilla ollessa edes halua päästä käsiks esmes patchiin :)
Mutta se miten mä oon ton softan ymmärtäny niin sehän vaikuttaa loistavalta, koska se mitä mä haluan siin lauteilla tehä popparin vieressä on juurikin vain kanavien tasonsäätö ja lähtöjen graafisen rukkaus ja thats it, loput tehään luurit päässä laudan vieressä oikealla kontrollipinnalla. (Se graafisen ohjaus löytyy nyt jo julkaistusta 1.5 versiosta).
 
Tää oli mun näkemys aiheeseen.
Moro
Viltsu
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=200002