Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:kalleboy
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Softube Vintage amp room
Aika:18.04.2011 10:04
Itsellä on hakusessa mahdollisimman aito Marshall jcm800 tai silver jubilee saundi 2-tai 4x12 kaapin läpi v30 kajareilla. Muut hörsykkeet, kuten reverb, tremolo, phaser jne. ei ole niin oleellisia, koska ne saan kyllä lisättyä muutenkin. Eli raakaa ja aitoa marsua pitäisi saada. Mitään tappohevisäröjä en tartte, vaan semmosta acdc/gary moore soundia, eli kasari-ysäri meininkiä.
 
Myös Digidesignin eleven rackista irtosi kohtuu hyvän kuuloinen plexi-soundi, joka miellytti korvaa. Osaako joku verrata vintage amp roomia ja eleveniä? kummalla pääsee lähemmäksi aitoa marsu-crunchia?
 
Amplitube 3 vaikutti kanssa ihan kelpo peliltä, mutta ainakin soundiklippien perusteella vintage amppi vei selvän voiton. Tuossa amplitubessa tuntui olevan muutenkin ihan liikaa mallinnoksia omaan makuun. Varmaan suurin osa vahvareista ja efekteistä jäisi käyttämättä.
 
Entä miten ihan normaali kitaraspedut toimii näitten softien kanssa? mulla ois mad professorin säröspedu ja aattelin jos sillä vois jotenkin buustata jotain softamarsua. Onnistuuko tällänen samalla lailla kuin oikean vahvarin kanssa, vai saundaako ihan kuralta?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=200264