Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:ganesha
Alue:Musiikkibisnes
Aihe:Teosto on riippakivi?
Aika:11.04.2011 18:59
ymmärrän yskän, itseltäkin on pari "lupaavaa" duunia mennyt sivu suun sen vuoksi, että selvisi että olen Teoston asiakas.
 
Mut sit toisaalta, ne korvaukset joita ao. firmat olisivat joutuneet maksamaan olis kuitenkin ollut luokkaa satasia, ei edes tonneja, ja kyseessä oli kuitenkin suht isot firmat joiden liikevaihdossa moiset summat on kärpäsen paskaa - tämän kun oivalsin, alkoi enemmänkin vituttamaan moisten firmojen häikälemätön yritys hyötyä jonkun toisen työpanoksesta lähestulkoon ilmaiseksi. Enää en edes viitsi havitella tällaisia duuneja. Kapitalistisiat riistäköön muita.
 
Mut jos nyt välttis haluat puoli-ilmaiseksi luopua hengentuotteistasi, niin jätät vain ilmoittamatta ne Teostoon, teet vaikka salanimellä? Firmat jotka mieluusti välttelevät tekijänoikeuskorvausten maksamista eivät taatusti vasikoi Teostolle susta :)
 
Jatkossa voin kyllä luopua teoksistani vaikka ilmaiseksi esim. hyväksi katsomaani taiteelliseen proggikseen (esim. lyhytelokuviin) jolla ei ensisijaisesti havitella taloudellista voittoa. Heti kun tarjotaan mahdollisuutta luovuttaa nimellistä korvausta vastaan biisi tai muuta edes jonkinlaista sävellysduunia vaativa äänikudelma proggikseen jolla joku toinen instanssi pyrkii vain hankkimaan taaloja taskunsa pohjalle niin siinä vaiheessa vedän kyllä Teosto-kortin esiin - jos ei sen jälkeen nappaakaan niin haistakoon vitun.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=2&t=200175