Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Grugi
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Uutta konetta kasaamassa.
Aika:31.03.2011 12:03
Pop Corn: Tuota noin, tässähän ei ole varsinaisesti kysymys uudesta koneesta. Ainoastaan toimimattomien komponenttien vaihdosta. Musta tässä ei ole ainakaan moraalisesti mitään väärää.
 
Omaa vanhaa evp XP-konetta tuli päiviteltyä aikojen saatossa paljon. Taitaa olla niin, että alkuperäisiä osia on enää jäljellä emolevy, 2 muistikampaa ja kotelo. Uudelleenaktivointeja taisi olla 3 kertaa.

 
Kyllä tässä on kyseessä uusi kone uusin komponentein, vaihtuu oleelliset osat uusiin koneen kannalta vaikka mukana tuleekin vanhat kovot. OEM-käyttöjärjestelmä sidotaan siihen runkoon minkä kanssa se on tullut/ostettu, tiettyjä komponentteja voi koneen sisällä vaihtaa ja jossakin vaiheessa kun vaihtoja on tullut tarpeeksi niin saattaa edessä olla uudelleen aktivointi. Lisenssisopimus taas kieltää tämän asennuksen toiseen runkoon. En ala tästä nyt sen tarkemmin pitämään luentoa mutta kyllä se asia on näin, kenenkään moraaliin en ala ottamaan nyt kantaa mutta jos asiasta haluaa sen varmuuden niin toki voi kysellä Microsoftin kantaa tähän.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=199859